baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Konuyu nereye açacağımı bilemedim özür dilerim, soruma gelirsem Discord Nitro classic alırsam istediğim sunucuya takviye basabilir miyim yani o sunucuda Nitro booster olabilir miyim? (Sunucuda 32 takviye yazıyor, görseli bırakıyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Konuyu nereye açacağımı bilemedim özür dilerim, soruma gelirsem Discord Nitro classic alırsam istediğim sunucuya takviye basabilir miyim yani o sunucuda Nitro booster olabilir miyim? (Sunucuda 32 takviye yazıyor, görseli bırakıyorum)
Çözüm S S Samotne Ciasteczka 11 Mart 2021 Nitro Classic'te sunucu takviyesi yok. Düz Nitro'da veriliyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Mart 2021 #2 Nitro Classic'te sunucu takviyesi yok. Düz Nitro'da veriliyor. Artı 4 Eksi Çözüm
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 12.968 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 11 Mart 2021 #3 Nitro Classic alırsanız sadece takviye satın alımlarında %30 indirim kazanırsınız. Nitro alırsanız da 2 adet takviye ve %30 indirim kazanırsınız. Classic olanında takviye verilmediğinden dolayı ek ödeme yapmanız gerekir. Artı 0 Eksi
Nitro Classic alırsanız sadece takviye satın alımlarında %30 indirim kazanırsınız. Nitro alırsanız da 2 adet takviye ve %30 indirim kazanırsınız. Classic olanında takviye verilmediğinden dolayı ek ödeme yapmanız gerekir.
Deathhh Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Nitro Classic'te sunucu takviyesi yok. Düz Nitro'da veriliyor. Genişletmek için tıkla... Düz Nitro derken? O Boost'lu Nitro olmasın. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Nitro Classic'te sunucu takviyesi yok. Düz Nitro'da veriliyor. Genişletmek için tıkla... Düz Nitro derken? O Boost'lu Nitro olmasın.