Discord Nitro eski abonelere aynı fiyattan mı devam edecek?

Bu indirim ne kadar sürer bilmiyorum ama Discord'da olan ilk olay değil. 2017 de Nitro'nun 2 plana(Classic planın ortaya çıkışı) ayrılması ile 9.99 dolar ve 4.99 dolar diye ikiye ayrılmıştı. Önceden Nitroyu 4.99 dan alanlar 2 ya da 3 yıl boyunca 9.99 ödemek yerine 4.99 dan Nitro almaya devam ettiler. Muhtemelen bu durum gibi biraz süreceğine inanıyorum.

İnsanlara yanlış bilgi verme. İptal etmediğiniz ya da plan (aylık, yıllık, classic ya da boost) değişmediğiniz sürece fiyat aynı kalacaktır.
Kardeşim sen hangi hayal dünyasında yaşıyorsun ya?, 76 TL Fiyatı duyrulduktan sonraki ay bende 26 TL Ödedim Ve daha sonra doğal olarak O ayki faturalandırmam bittiği için yeni bir faturalandırma başladı oda 76 TL oldu. Aklına yatıyormu senin? bi kesim 26 TL bir kesim 76 TL Ödeme yapacak. Çevremde birçok insan (Ben dahil) Aboneliğini iptal etmeden otomatik yeni fiyata geçti, Kafana göre yorum yapma birdaha.

Kardeşim sen hangi hayal dünyasında yaşıyorsun ya?, 76 TL Fiyatı duyrulduktan sonraki ay bende 26 TL Ödedim Ve daha sonra doğal olarak O ayki faturalandırmam bittiği için yeni bir faturalandırma başladı oda 76 TL oldu. Aklına yatıyormu senin? bi kesim 26 TL bir kesim 76 TL Ödeme yapacak. Çevremde birçok insan (Ben dahil) Aboneliğini iptal etmeden otomatik yeni fiyata geçti, Kafana göre yorum yapma birdaha.
Discord'un açıklaması bu yönde fiyat iptal etmediysen ve plan değişmediysen aynı kalacak. Daha sıkı araştırma yapmanı öneririm!!!!!😉 Kafana göre yorum yapma birdaha.

1687124380854.png

Discord'un açıklaması bu yönde fiyat iptal etmediysen ve plan değişmediysen aynı kalacak. Daha sıkı araştırma yapmanı öneririm!!!!!😉 Kafana göre yorum yapma birdaha.

Eki Görüntüle 1826823
Çok güzel bir incele projesi olmuş hocam, Sizi tebrik ediyorum :D

Yahu kardeşim Aboneliğimi ne iptal ettim ne birşey yaptım, Otomatik yeni fiyata geçti boş boş ss'ler atıp milletin aklını bulandırma. Ama doğru Sağ tık incele yapmak çok zor değil.

Çok güzel bir incele projesi olmuş hocam, sizi tebrik ediyorum :D

Yahu kardeşim aboneliğimi ne iptal ettim ne bir şey yaptım, otomatik yeni fiyata geçti. Boş boş SS'ler atıp milletin aklını bulandırma. Ama doğru sağ tık incele yapmak çok zor değil.
Az önce aboneliğim yenilendi ve hala 26,99 TL kesilecek yazıyor. Böyle olacağını zaten Discord da söyledi, hala yanlış bilgi veriyorsunuz.
Screenshot_20230620-122743_Discord.png

Az önce aboneliğim yenilendi ve hala 26,99 TL kesilecek yazıyor. Böyle olacağını zaten Discord da söyledi, hala yanlış bilgi veriyorsunuz.
Eki Görüntüle 1828604
Hocam 1 Ay sonra burada tartışmaya ne dersiniz?

Maalesef anlatamıyorum hocam, 1 Ay sonra göreceğiz.

Hocam 1 Ay sonra burada tartışmaya ne dersiniz?

Maalesef anlatamıyorum hocam, 1 Ay sonra göreceğiz.
Destek atmak bu kadar zor olmamalı, destek içeriğini de senin için ben yazayım bari, buyur git sor;

Eğer aboneliğinizi iptal etmek isterseniz ya da planı değiştirmek isterseniz fiyat yeni fiyata göre olacaktır. Fakat aktif aboneliğiniz eski fiyatlarda ise her zaman o fiyatı ödeyeceksiniz. Yani eğer Aylık 26₺ veriyorsanız yenileme de 26₺ olacak. Yıllık olarak 269₺ veriyorsanız yine 269₺ olacak.

Bu mesaj bir discord topluluk sunucusuna gönderildi, bundan anladığım önceden abonesi olduğum nitro için 26tl ödüyordum, fiyat güncellendi fakat herhangi bir değişiklik yapmadığım sürece 26 tl ödemeye devam edeceğim. Bu doğru mudur?

Destek atmak bu kadar zor olmamalı, destek içeriğini de senin için ben yazayım bari, buyur git sor;

Eğer aboneliğinizi iptal etmek isterseniz ya da planı değiştirmek isterseniz fiyat yeni fiyata göre olacaktır. Fakat aktif aboneliğiniz eski fiyatlarda ise her zaman o fiyatı ödeyeceksiniz. Yani eğer Aylık 26₺ veriyorsanız yenileme de 26₺ olacak. Yıllık olarak 269₺ veriyorsanız yine 269₺ olacak.

Bu mesaj bir discord topluluk sunucusuna gönderildi, bundan anladığım önceden abonesi olduğum nitro için 26tl ödüyordum, fiyat güncellendi fakat herhangi bir değişiklik yapmadığım sürece 26 tl ödemeye devam edeceğim. Bu doğru mudur?
1 Ay sonra tartışalım tamam mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı