Discord Nitro iade yapma

Unokren

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar Discord'dan 17 Mayıs'ta 1aylık ücretsiz Nitro aldım 17 Haziran'da 1049 TL çekilmiş karttan bugün Discord desteğe yazdım ve Discord'da neredeyse 17 Haziran'dan itibaren hiç aktif olmadım. Paramı çalışıp kazanmıştım kart Discord'da kayıtlı kalmış çekmiş ne yapabilirim? Rica ederim yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteğe yazdıysanız tek yol onların cevabını beklemek, iadeyi almanız zor ama küçük bir ihtimal var. Anlattığınız gibi yazarsanız.

Hocam daha önce hiç iade yapılmadıysa Discord tek seferlik para iadesi yapıyor diye biliyorum. Discord benim karttan da abonelik çekmişti desteğe yazdığımda para iadesi yapmışlardı 3 gün içerisinde gelmişti.

Hocam daha önce hiç iade yapılmadıysa Discord tek seferlik para iadesi yapıyor diye biliyorum. Discord benim karttan da abonelik çekmişti desteğe yazdığımda para iadesi yapmışlardı 3 gün içerisinde gelmişti.
Dediğim gibi hocam onların insiyatifinde, durumu burda yazdığı şekilde anlatır kartımı kayıtlı unutmuşum hiç kullanmadım gibi yazarsa yapabilirler.

Dediğim gibi hocam onların insiyatifinde, durumu burda yazdığı şekilde anlatır kartımı kayıtlı unutmuşum hiç kullanmadım gibi yazarsa yapabilirler.
öyle anlattım hocam

hocam hiç iade yapmadım ilk defa geldi başıma😇

Desteğe yazdıysanız tek yol onların cevabını beklemek, iadeyi almanız zor ama küçük bir ihtimal var. Anlattığınız gibi yazarsanız.
neden iadeyi almak zor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı