O tekliften aldığınızda para gidiyor zaten. Bir aylık alana bir ay bedava o. Yani 1 aylık parasına 2 aylık almış oluyorsunuz. Destek ile iletişime geçerseniz iade şansınız olabilir.Selamünaleyküm, Discord'a bir teklif gelmişti ücretsiz Nitro diye fakat aldığımda param gitti. İade nasıl yaparım yardımcı olur musunuz PC üzerinden alım yaptım. Ödeme yaptığım kart ise Papara'ya ait.
Aga arkadaş gazına gittik, kartta kayıtlıydı oto aldı hemen bunun iade alamazmıyım 75 tl'ye oyun alıcaktım.O tekliften aldığınızda para gidiyor zaten. Bir aylık alana bir ay bedava o. Yani 1 aylık parasına 2 aylık almış oluyorsunuz.
Çok düşük bir ihtimalle iade alabilirsiniz fakat iade talebinde bulunmak istiyorsan:Selamünaleyküm, Discord'a bir teklif gelmişti ücretsiz Nitro diye fakat aldığımda param gitti. İade nasıl yaparım yardımcı olur musunuz PC üzerinden alım yaptım. Ödeme yaptığım kart ise Papara'ya ait.
Aga arkadaş gazına gittik, kartta kayıtlıydı oto aldı hemen bunun iade alamaz mıyım 75 TL'ye oyun alacaktım.
Eğer 1 alana 1 bedava değilse bir süre sonra iade veriyor paranı.Selamünaleyküm, Discord'a bir teklif gelmişti ücretsiz Nitro diye fakat aldığımda param gitti. İade nasıl yaparım yardımcı olur musunuz PC üzerinden alım yaptım. Ödeme yaptığım kart ise Papara'ya ait.
Acelem vardı hemen aldım çıktım mallık yaptım.Yazıyor kocaman zaten teklif diye hediye yazar 1 ay verdiğinde.
Ondanmış hocam şimdi destek talebi yolladım, kabul edilirse param geri gelicek galiba gelmezsede artık yapacak birşeyim yok.Eğer 1 alana 1 bedava değilse bir süre sonra iade veriyor paranı.
Kafama tüküreyim ya, neyse belki kabul edilir yinede sağolun.Çok düşük bir ihtimalle iade alabilirsiniz fakat iade talebinde bulunmak istiyorsan:
Bu adresten bir destek talebi oluşturabilirsin ama dediğim gibi iade vermezler.
Aslında düşük bir ihtimal değilmiş. İlk iade için koşulsuz kabul ediyorlar ama ikinci iadede kabul yokmuş hocam, vede 5 gün süresi var bu zaman içinde iade yapabiliyorsunuz 30dk'ımı bile almadı.Çok düşük bir ihtimalle iade alabilirsiniz fakat iade talebinde bulunmak istiyorsan:
Bu adresten bir destek talebi oluşturabilirsin ama dediğim gibi iade vermezler.
Şaşırdım açıkçası çünkü orda 1 alana 1 bedava yazıyordu açıkça okumuşsundur diye vermezler şeklinde düşündüm.Acelem vardı hemen aldım çıktım mallık yaptım.
Ondanmış hocam şimdi destek talebi yolladım, kabul edilirse param geri gelicek galiba gelmezsede artık yapacak birşeyim yok.
Kafama tüküreyim ya, neyse belki kabul edilir yinede sağolun.
Aslında düşük bir ihtimal değilmiş. İlk iade için koşulsuz kabul ediyorlar ama ikinci iadede kabul yokmuş hocam, vede 5 gün süresi var bu zaman içinde iade yapabiliyorsunuz 30dk'ımı bile almadı.
Vallaha dedim aceleyle aldım, işim vardı yanlış sandım dedim. adamlarda hemen iade için epostami istedi bende verdim sonra geldi.Şaşırdım açıkçası çünkü orda 1 alana 1 bedava yazıyordu açıkça okumuşsundur diye vermezler şeklinde düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.