Discord Nitro iadesi

MeridaSilva

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Discord'da 1 yıllık Nitro aldım. Bugün de 'faturalarım' kısmından nitromu iade ettim. Anında profilimdeki Nitro sembolü gitti. Aynı zaman da nitrom da bitmiş olarak gözüktü. Şu an nitroma baktığım da 'iade' olarak gözüküyor. Para iadesi olur mu? ya da paramın iadesi için ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Discord paranı bankaya iade ediyor, bankada sana 3-21 gün arasında iade ediyor. İade yazıyorsa beklemekten başka bir şey yapamazsın çünkü mail atsan bile beklemeni isteyecekler.

Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Discord'da 1 yıllık Nitro aldım. Bugün de 'faturalarım' kısmından nitromu iade ettim. Anında profilimdeki Nitro sembolü gitti. Aynı zaman da nitrom da bitmiş olarak gözüktü. Şu an nitroma baktığım da 'iade' olarak gözüküyor. Para iadesi olur mu? ya da paramın iadesi için ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Satın aldığınız kartın bakiyesini kontrol edin.

Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Discord'da 1 yıllık Nitro aldım. Bugün de 'faturalarım' kısmından nitromu iade ettim. Anında profilimdeki Nitro sembolü gitti. Aynı zaman da nitrom da bitmiş olarak gözüktü. Şu an nitroma baktığım da 'iade' olarak gözüküyor. Para iadesi olur mu? Ya da paramın iadesi için ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende iade yapmıştım Gmail yoluyla ticket falan attım sorgulamak için deneyin isterseniz.

Discord paranı bankaya iade ediyor, bankada sana 3-21 gün arasında iade ediyor. İade yazıyorsa beklemekten başka bir şey yapamazsın çünkü mail atsan bile beklemeni isteyecekler.

Kesin mi acaba para iadesi?

Bende iade yapmıştım Gmail yoluyla ticket falan attım sorgulamak için deneyin isterseniz.

Gmail adresine nereden ulaşabilirim ticket atmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade yazıyorsa, kesin.
Screenshot_4.png

böyle gözüküyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı