Discord Nitro ilk satın alım bedava mı?

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla sen 1 ay üyelik veya yıllık üyelik aldığın zaman Discord da kendisi 1 aylık bedava üyelik veriyor. Çünkü para çekme kısmında 27TL işlem ücreti alıyordu.

Hocam peki daha önce Nitro almış kişilere de 1 ay ücretsiz geliyor mu aynı teklif bende de var.

Hocam şimdi baktım;
  • İlk kez Nitro Aylık abonesi olanlar ile ilk kez Nitro Yıllık abonesi olanlar ve ayrıca promosyon talep tarihinden önceki 7 gün içinde abone olmamış önceki Nitro aboneleri katılabilir.
Yazıyor.

İlk ay ücretsiz.
peki aldığımız zaman para çekiyomu karttan. 1 ay kullandıkdan sonra iptal edersek para geri gelirmi eğer para çekerse?

İlk ay ücretsiz.

ilk ay ücretsizse satın aldığımızda karttan para gidiyor mu? eğer gidiyorsa 1 ay kullandıktan sonra iade ediliyor mu? iadeden sonra geri para geliyor mu bize.

Son düzenleme:
peki aldığımız zaman para çekiyomu karttan. 1 ay kullandıkdan sonra iptal edersek para geri gelirmi eğer para çekerse?

ilk ay ücretsizse satın aldığımızda karttan para gidiyor mu? eğer gidiyorsa 1 ay kullandıktan sonra iade ediliyor mu? iadeden sonra geri para geliyor mu bize.
ben aldım satın aldığında para gidiyor ve 1 aylık ücretini veriyorsun fakat 1 ay da kendisi veriyor bir sonraki ay için ücretsiz oluyor. Yani 1 ay kendiniz alıyorsunuz 2. ay ücretsiz oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı