Benim ininal var içine 8 TL atsam çöp olup gidecek diye atmadım arkadaşın kartını denedim ama olmadı.
Discord'da bir problem var bende kartlarımda bir sorun var diye sanal kart açtım ve 2 TL çöp oldu.
Benim ininal var içine 8 TL atsam çöp olup gidecek diye atmadım arkadaşın kartını denedim ama olmadı.
Cevap geldimi kanka?Sorun tarayıcılarda değil. Kartlarda da değil. Sadece Discord'da.
Eki Görüntüle 1246005
Eki Görüntüle 1246006
Bunlar destek talebindeki Enes ve Nuri adlı arkadaşların bana cevapları.
Eki Görüntüle 1246007
Selam Tolga,
Bu hata mesajıyla ilgili karışıklıktan dolayı üzgünüm! Bu gibi hata mesajları genelde bankanın/kart sağlayıcının ödemeye izin vermemesinden kaynaklı meydana gelmektedir! Acaba aşağıdaki adımları izleyerek bu sorunu çözüp çözmediklerinden emin olabilir misin?
- Kart bilgilerinin ve posta kodunun doğru olduğundan ve kartının kayıtlı olduğu adresle eşleştiğinden emin ol.
- Banka/kart sağlayıcına ulaş ve kart bakiyende yeterli miktar olduğundan ve hesapla ilgili herhangi başka bir sorun olmadığından emin ol.
- Sorun devam ederse farklı bir kart veya ödeme yöntemi kullanmayı dene.
Not: Eğer beklemede olan herhangi bir ödeme görürsen bu bekleyen ödemeler 5 ila 10 iş günü içerisinde bankan tarafından işleme koyulacaktır (çekilmeyecektir)!
Aşağıda konuyla ilgili daha fazla bilgi için destek makalelerimizi bulabilirsin:
Discord Nitro Klasik & Nitro
Nitro & Mağaza Ödemeler ve Faturalandırma
Eğer yukarıdaki adımları izledikten sonra hala bir herhangi bir hatayla karşılaşıyorsan ne yazık ki sana daha fazla yardımcı olamayız ve daha fazla yardım için bankanla/kart sağlayıcınla iletişime geçmen gerekir.
İyi dileklerimle.
Salim.
Dün akşam yazdım bunu mail ile böyle yanıt aldım bilmiyorum.
Bence hiçbir alakası yok çünkü sorun herkeste var.
Çöp olmaz, kendi kartınızı girip sonra ücret kesmeden iptal edin. En başta ufak miktar para çekebilir doğrulama için, ama sonrasında iade ediyor diye biliyorum.Benim ininal var içine 8 TL atsam çöp olup gidecek diye atmadım arkadaşın kartını denedim ama olmadı.
Çöp olmaz, kendi kartınızı girip sonra ücret kesmeden iptal edin. En başta ufak miktar para çekebilir doğrulama için, ama sonrasında iade ediyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.