Discord Nitro nasıl hediye edilir?

666743

Decapat
Merhaba birisine Nitro hediye etmek istiyorum fakat VPN açmak zorundayım ve VPN açınca ödeme yapamıyorum, yapabilen soyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba birisine Nitro hediye etmek istiyorum fakat VPN açmak zorundayım ve VPN açınca ödeme yapamıyorum, yapabilen soyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Hocam Nitro'yu eğer legal kart ile alacaksanız itemsatış gibi bir siteden alabilirsiniz. Ama sizin için bu geçerli değil bence. Discord'a girmek için VPN'ye gerek yok. Sadece denetim masasından yapabileceğiniz ufak bir ayar ile neredeyse bütün sitelere girebilirsiniz. Siz büyük ihtimal CC ile geçiyorsunuz.

Kime Nitro vermek istiyorsunuz? Vermek istediğiniz arkadaşınız daha önce Nitro almadıysa ona Nitro kodu satın alabilitsiniz ayrıca daha ucuza denk gelir.

Kime Nitro vermek istiyorsunuz? Vermek istediğiniz arkadaşınız daha önce Nitro almadıysa ona Nitro kodu satın alabilitsiniz ayrıca daha ucuza denk gelir.
doğrusu bugün bitmiş ve rozeti var boost rozeti banneri falan kalkmış kendi kartımdan denedim mobilden vpn açtım fakat olmadı

Hocam Nitro'yu eğer legal kart ile alacaksanız itemsatış gibi bir siteden alabilirsiniz. Ama sizin için bu geçerli değil bence. Discord'a girmek için VPN'ye gerek yok. Sadece denetim masasından yapabileceğiniz ufak bir ayar ile neredeyse bütün sitelere girebilirsiniz. Siz büyük ihtimal CC ile geçiyorsunuz.
hocam CC falan benlik değil kendi kartımla alacaktim İrem satış aklıma geldi iyi oldu oradan alıp teslim edicem arkadaşıma bu arada mobil olduğu için VPN şart malum kapandı

Doğrusu bugün bitmiş ve rozeti var Boost rozeti banneri falan kalkmış kendi kartımdan denedim mobilden VPN açtım fakat olmadı.

O zaman satın almanız gerekiyor hocam kodlar çalısmaz. Satın alma kısmında da varsa başka kartla deneyebilirsiniz. Ya da WARP'la deneyin isterseniz.

Doğrusu bugün bitmiş ve rozeti var Boost rozeti banneri falan kalkmış kendi kartımdan denedim mobilden VPN açtım fakat olmadı.

Hocam CC falan benlik değil kendi kartımla alacaktim irem satış aklıma geldi iyi oldu oradan alıp teslim edeceğim arkadaşıma bu arada mobil olduğu için VPN şart malum kapandı.

Hangi kartla deniyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı