egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 16 Eylül 2021 #1 Selam arkadaşlar. Nitro'yu alalı 5 gün olmadı. İptal etsem iade olarak gelir mi? Yoksa farklı bir işlem mi yapmam lazım?
Selam arkadaşlar. Nitro'yu alalı 5 gün olmadı. İptal etsem iade olarak gelir mi? Yoksa farklı bir işlem mi yapmam lazım?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 16 Eylül 2021 #2 Nitro alan kullanıcılar için "Refund" seçeneği olması gerek, sizde yok mu? Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 16 Eylül 2021 #3 Nitro aboneliği satın alımınızdan henüz 5 gün geçmediyse tek seferlik iade talebi oluşturabilir ve para iadesi alabilirsiniz. Sadece iptal etmekle iade gelmez. Aşağıdaki bağlantı üzerinden talep gönderebilirsiniz. https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000118612 Artı 0 Eksi
Nitro aboneliği satın alımınızdan henüz 5 gün geçmediyse tek seferlik iade talebi oluşturabilir ve para iadesi alabilirsiniz. Sadece iptal etmekle iade gelmez. Aşağıdaki bağlantı üzerinden talep gönderebilirsiniz. https://support.discord.com/hc/tr/requests/new?ticket_form_id=360000118612
KS KS egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 16 Eylül 2021 #4 Webcam kullanan insan dedi: Nitro alan kullanıcılar için "Refund" seçeneği olması gerek, sizde yok mu? Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam, nerede? Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Nitro alan kullanıcılar için "Refund" seçeneği olması gerek, sizde yok mu? Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam, nerede?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 16 Eylül 2021 #5 egeed dedi: Bulamadım hocam, nerede? Genişletmek için tıkla... Henüz deneysel olduğu için sizlerde yokmuş hocam, kusuruma bakmayın. @Oğuzhan Necip Şahin hocamın dediğini yapın. Artı 0 Eksi
egeed dedi: Bulamadım hocam, nerede? Genişletmek için tıkla... Henüz deneysel olduğu için sizlerde yokmuş hocam, kusuruma bakmayın. @Oğuzhan Necip Şahin hocamın dediğini yapın.