yani internetde veriyorlar zaten para almıyor 00tl olduğu içinKart yok sadece internetten buldum nasıl bir açıklama anlamadım.
3d doğrulama ?Adres sallamak farketmiyor. Nokta koysan bile kabul ediyor. Kart bilgilerini kontrol edin. 3D Doğrulama varsa sıkıntı çıkabiliyor.
örnek verirsen sevinirimAdresi tanımadığı için onaylamıyor.
Kendi adresin olmasa da mantıklı şeyler yaz oralara.
Yani internetde veriyorlar zaten para almıyor 00TL olduğu için.
3D doğrulama?
Örnek verirsen sevinirim.
sen kendi kartınımı kullandınİnternetteki saçma kart sitelerinden bulduysan hiçbir işe yaramaz deneme bile.
3D doğrulama telefon numarasına gelen kod karşılığında onaylaması denebilir.
Adres örneği şöyle vereyim:
Adres: Gül sokak.
Adres 2: Bunu boş bırak.
Eyalet bölge alan: İlçe ismi yaz. / Akhisar gibi.
Posta kodu: Yazdığın şehirin Google'dan rastgele bir posta kodunu bulup yaz. /45003 gibi.
Sen kendi kartınımı kullandın.
Sen kendi kartınımı kullandın.
Evet, zaten o internet sitelerinde bulduğun kartlar çalıntı olabilir. Doğru bir şekilde Discord Nitro alabilmek kendi kartını kullanmalısın.
Arkadaşında dediği gibi internetten bulduğun hiçbir kart işine yaramaz adamlar o kadar salak değil sonuçta sen iptal etmezsen senin üyeliğini devam ettirecektir bir yerden kart alıp yaparsın olur.
Bir şey alırken onaylama istiyor ya hani. Örn: Cep telefonunuza gelen mesaj.3d doğrulama ?
benim kart ininal telefon uygulamasınan veya bilgisayarda nasıl bakıcamKarttaki adres neyse onu yaz ve tekrar dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.