Discord Nitro önceki kart kalırsa sorun olur mu?

Allison

Femtopat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben hediye olarak Nitro classic almıştım. Önceden kullandım fakat önceden ödeme yöntemlerine eklediğim Google'daki deneme kartlarından birine bastım ve şu an kart kısmında deneme kartı var. Kalsa sorun olur mu? Sizce ben şöyle yapmayı düşünüyordumç kendi sanal kartımı ekleyip kartı kapatmayı düşünüyordumç sizce kalsın mı? Google da ki deneme kartı sorun olur mu? Teşekkürler.
 
Arkadaşlar ben hediye olarak Nitro classic almıştım. Önceden kullandım fakat önceden ödeme yöntemlerine eklediğim Google'daki deneme kartlarından birine bastım ve şu an kart kısmında deneme kartı var. Kalsa sorun olur mu? Sizce ben şöyle yapmayı düşünüyordum kendi sanal kartımı ekleyip kartı kapatmayı düşünüyordumç sizce kalsın mı? Google da ki deneme kartı sorun olur mu? Teşekkürler.

Bir süre sorun olmaz fakat Discord tarafından fark edilirse sonuçları pek de iyi olmayabilir (örnek: Hesabın kapatılabilir). Yani kalmaması daha iyi olur.
 
Bir süre sorun olmaz fakat Discord tarafından fark edilirse sonuçları pek de iyi olmayabilir (örnek: Hesabın kapatılabilir). Yani kalmaması daha iyi olur.
ozaman kendi sanal kartımı gireyim mi şey yazıyor ya 4.99 kesilcek diye ben onu kesme şansı olmadan başka nitro hediyesi alırım onda sorun yok sen şimdi kendi kartını mı gir diyorsun? e peki orda kart bilgisi olmama ihtimali var mı varsa nasıl yapabilirim çünkü basmadan önce ödeme yönte mi ekleyin diyordu bir salaklık yapıp kart bilgisi girdim işte. Eski haline döndürebilir miyim?
 
Kanka eski eski haline dödürme ihtimalim var mı orada tekrar kart bilgisi girin yazmasını istiyorum da.

Ödeme yönteminizi şu şekilde silebilirsiniz: Kullanıcı ayarları > faturalandırma > (silmek istediğin ödeme yönteminin yanındaki düzenle butonuna tıkla) > ödeme yöntemini sil.

Oradan sonra muhtemelen emin misiniz falan diyecek onaylayın. Ve ödeme yönteminiz silinmiş olacak.
 

Geri
Yukarı