Discord Nitro TL ile alınabilir mi?

3054869

Centipat
Discord Nitro satın almak istiyorum ama arkadaşlar bildiğiniz üzere Dolar kuru ile satılıyor elimdeki Türk Lirasını Dolar'a çevirmem gerekli midir yoksa Nitro fiyatının TL karşılığı ne kadar ise o kadar para yatırmam yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödeme yaptığınız bankanın kurlarına göre ödeme anında otomatik olarak ₺ karşılığı kartınızdan çekilir. Karşılığı kadar yatırmanız yeterli.

Discord Nitro satın almak istiyorum ama arkadaşlar bildiğiniz üzere dolar kuru ile satılıyor elimdeki Türk lirasını Dolar'a çevirmem gerekli midir yoksa Nitro fiyatının TL karşılığı ne kadar ise o kadar para yatırmam yeterli midir?

Ben App Store üzerinden mobil ödeme ile 1 aylık Discord Nitro classic aldım ama aldıktan sonra aboneliği iptal etmeyi unutma yoksa her ay otomatik gelir telefon tarifene +30 TL eğer her ay otomatik alsın diyorsan aboneliği iptal et ama her ay otomatik olmasın diyorsan aldıktan sonra aboneliği iptal etmeyi unutma.

5 Dolarlık halini satın almak istiyorum baktığıma göre 33.96tl yapıyor kartıma 33.96 yatırmam yeterli olacak mıdır ?
Genelde banka kurları daha farklı oluyor o yüzden 33tl ise 35 yatırın siz garanti olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı