1 aylık promosyon dediğiniz Nitro ise yeni hesaplarda kullanılıyor ancak şu anda öyle bir kampanya yok diye biliyorum 1 aylık parasını verip 2 ay kullanabildiğiniz kampanya var diye biliyorum.
Promosyonlar bir hesapta sadece bir kere kullanılabiliyor diye biliyorum (eğer Epic Games promosyonu gibiyse). Ama Discord'un kendi verdiği 1 aylık promosyon için geçerli değil.
Promosyonlar bir hesapta sadece bir kere kullanılabiliyor diye biliyorum (eğer Epic Games promosyonu gibiyse). Ama Discord'un kendi verdiği 1 aylık promosyon için geçerli değil.
Discord'un verdiği promosyon link olarak değil görseldeki gibi hesaba geliyor direkt, link olarak verildiyse Epic Games veya Medal üzerinde bulunan kampanyalardan alınmış olabilir.
Evet Discord üzerinden kartınızı tanımlıyorsunuz. İlk ay ücretsiz sonrasında iptal etmelisiniz. Eğer hesabınızda Nitro kısmında 1 ay gibi mor bir yazı varsa bahsettiğimdir. Değilse farklı promosyondur ama genelde hepsi aynıdır.
Evet Discord üzerinden kartınızı tanımlıyorsunuz. İlk ay ücretsiz sonrasında iptal etmelisiniz. Eğer hesabınızda Nitro kısmında 1 ay gibi mor bir yazı varsa bahsettiğimdir. Değilse farklı promosyondur ama genelde hepsi aynıdır.
Discord'un verdiği promosyon link olarak değil görseldeki gibi hesaba geliyor direkt, link olarak verildiyse Epic Games veya medal üzerinde bulunan kampanyalardan alınmış olabilir. Eki Görüntüle 1481366 Eki Görüntüle 1481362