Discord Nitro'dan gelen Xbox Game Pass kodu nereye girilir?

5dolarveririm

Hectopat
Daha fazla  
Discord Nitro aldım ve Xbox Game Pass kodu verdi 2 aylık. Onu nereye gireceğim? Xbox'ta girdim olmadı, Microsoft Store'da girdim olmadı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass kodlarını Türkiye konumunda kullanmanıza izin vermiyor, Microsoft hesap ayarlarından bölgenizi Amerika birleşik devletleri olarak değiştirip kodu kullanabilir ve adres girmenizi istediğinde adres 1 kısmına 'Manhattan New York' şehir kısmına 'Manhattan' eyalet kısmına 'New York' yazıp posta kodu kısmına '10001' yazıp ilerleyebilirsiniz. Ödeme bilgilerini girdikten sonra fatura adresini de aynı şekilde yapmalısınız. Eğer yine olmazsa tekrardan belirtin daha farklı yöntemler sunayım

Yeni konu açıp meşgul etmek istemedim de ben de aynı sorunu yaşıyorum. Dediğiniz gibi bölge değiştirdim ve kodu girerken de United Statesde görünüyorum. Fakat hala giremiyorum. Microsoft web ve uygulamasından denedim ek olarak xbox uygulamasından denedim hala giremiyorum. Farklı yöntem olarak ne sunabilirsiniz?

Yukarıda bir arkadaş vermişti Microsoft reedem diye bir site var önce Microsoft sitesinden arkadaşın dediği gibi ülkeyi değişin. Satın alıma adresi de dediği gibi ekleyin. Ödeme yerine bilgilerinizi yazın ve oluyor. Ben arkadaşın anlattığı gibi birebir yaptım ve oldu.

Bir süre beklemek gerekiyor sanırım bölge değiştirdikten sonra. Dediğiniz gibi yaptım, ödeme yöntemi de ekledim sonuç hala aynı. Hiç olmazsa discorda mail atarım.

Bir süre beklemek gerekiyor sanırım bölge değiştirdikten sonra. Dediğiniz gibi yaptım, ödeme yöntemi de ekledim sonuç hala aynı. Hiç olmazsa Discord'a mail atarım.

Tam olarak adımları nasıl uyguladınız / nerede hata alıyorsunuz, detaylıca yazar mısınız?
Microsoft hesabı ayarlarınızdan ülkenize (Buradaki gibi) seçip değiştirilecek ülkeyi: 'Amerika birleşik devletleri', eyaleti: 'New York', posta kodunu: '10001' (Örnek) olarak değiştirip kaydet diyoruz. Ardından tekrardan Microsoft Redeem sitesine giriyoruz kodumuzu yapıştırıyoruz ve bizden istenen adres bilgilerini yukarıda da anlattığım şekilde yapmanız yeterli. VPN'e gerek yoktur, belki de ödeme kısmında hata almış olabilirsiniz. Tam olarak hatırlamıyorum ama Papara kartınız varsa Papara ile kabul ediyor. Aynı mantıkla çalışan birçok ön ödemeli kart firması mevcut, örneğin Papara, Pep, Paycell, Param, FUPS, ininal (eskisi gibi her yerde yaygın mı tam olarak emin değilim.) İçlerinden en güzeli pep her alışverişte numarası değişen sanal kart imkanı sunuyor, Discord'da Nitro'ları onunla çekiyordum eskiden . FUPS'ta gelişmekte olan güzel bir uygulamaya benziyor ama yıllık Maximum Sanal Kart limiti vesaire mevcut sanırım. Umarım yardımcı olabilmişimdir, aldığınız hataları benimle paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…