Eki Görüntüle 1629661
Aldığım hata bu. Dediğiniz yerden bölgeyi ayarladım, Windows ayarlarından da ayarladım.
Evet daha önceden nitro ile gelen gamepassi kullanmıştım. Farklı hesaba geçmem şart mı? Eğer şartsa deneyeceğim fakat değilse ana hesabımda olması tercihimdir.Eğer kodu Discord'un Hediye Envanterinden aldıysanız kodun çalışması gerekmekte fakat mevcut Microsoft hesabınızda daha önceden Xbox ücretsiz Deneme kodu kullandıysanız tekrardan kullanamazsınız. Yeni bir Microsoft hesabı açıp bir de onunla deneyebilir misiniz kodu? Tekrardan hata verirse beni bilgilendiriniz Xbox Game Pass Ultimate kodu alma yöntemini anlatabilirim
Evet daha önceden Nitro ile gelen Game Pass'i kullanmıştım. Farklı hesaba geçmem şart mı? Eğer şartsa deneyeceğim fakat değilse ana hesabımda olması tercihimdir.
Yeni hesaba geçmeniz şart hocam, yani enazından Discord'dan alınan hediye kodlarında şart. Yeni hesap oluşuturup hesabınızın bölgesini değiştirmeyi unutmayın. Sizlerden geri dönüş bekliyorum![]()
Kontrol ettimde elimdeki yöntem fixlenmiş, eğer yeni bir yöntem çözersem en geç yarın sizlere bildireceğim ve xbox kodu temin edeceğimEki Görüntüle 1629830
Yeni hesap açtım kriz geçireceğim şimdi. Tek istediğim tatilde Skywalker Saga oynamaktı o da olmayacak galiba.
Teşekkür ederim reis, bundan önce 1 kere direkt yapmıştım fakat bu sefer olmadı, Dediğin yöntemle denedim sorunsuz oldu teşekkürler..Xbox Game Pass kodlarını Türkiye konumunda kullanmanıza izin vermiyor, Microsoft hesap ayarlarından bölgenizi Amerika birleşik devletleri olarak değiştirip kodu kullanabilir ve adres girmenizi istediğinde adres 1 kısmına 'Manhattan New York' şehir kısmına 'Manhattan' eyalet kısmına 'New York' yazıp posta kodu kısmına '10001' yazıp ilerleyebilirsiniz. Ödeme bilgilerini girdikten sonra fatura adresini de aynı şekilde yapmalısınız. Eğer yine olmazsa tekrardan belirtin daha farklı yöntemler sunayım
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaTeşekkür ederim reis, bundan önce 1 kere direkt yapmıştım fakat bu sefer olmadı, Dediğin yöntemle denedim sorunsuz oldu teşekkürler..
Kusura bakmayın hocam şuanlik yeni bir yöntem bulamadım ama elimde yanlış hatırlamıyorsam bir adet Xbox PC yada Live kodu mevcut isterseniz size verebilirim işinizi görürse ^^Bir süre beklemek gerekiyor sanırım bölge değiştirdikten sonra. Dediğiniz gibi yaptım, ödeme yöntemi de ekledim sonuç hala aynı. Hiç olmazsa discorda mail atarım.
Estağfurullah hocam ne kusuru. Eğer fazladan varsa ve çalışıyorsa bir miktar karşılığında satın almak isterim. Kabul ederseniz discordunuzu bırakabilirsiniz.Kusura bakmayın hocam şuanlik yeni bir yöntem bulamadım ama elimde yanlış hatırlamıyorsam bir adet Xbox PC yada Live kodu mevcut isterseniz size verebilirim işinizi görürse ^^
Cevap vermiştim ama cevabım gitmemiş sanırım, ücretsiz aldığım bir şeyi neden ücret karşılığı vereyim hocam olur mu öyle şeyEstağfurullah hocam ne kusuru. Eğer fazladan varsa ve çalışıyorsa bir miktar karşılığında satın almak isterim. Kabul ederseniz discordunuzu bırakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.