Hocam faturalandırma kısmından başka bir kart ekleyip abonelik kısmından ödemeyi o karta alır mısınız? Kartı eklerken adres gibi bilgileri doğru yazın.
Hocam faturalandırma kısmından başka bir kart ekleyip abonelik kısmından ödemeyi o karta alır mısınız? Kartı eklerken adres gibi bilgileri doğru yazın.
Hocam bana olduğu zaman böyle çözüyordum yardım edebildiğim kadar etmeye çalıştım Discord'da bir problem olabilir siz nitroyu hangi kart ile alıyorsanız öyle devam edin kendiliğinden çeker diye düşünüyorum. Umarım çözülür sorununuz.
Eskiden abone olmaya devam edenler 27 lira üzerinden devam edecek tarzında bir şey gördüm. Doğru mu pek bilmiyorum. Bende şu an halen 27 lira gözüküyor fatura kısmında. Bilen ya da okuyan bir arkadaş bilgi verirse sevinirim.
Güncelleme yapayım kesin olarak doğrulandı: Aboneliklerinizi sakın iptal etmeyin daha önceden abone olmuş kullanıcılar aynı fiyattan devam edecek yeni aboneliklerde yeni fiyatlardan satın alım olacak. O yüzden kesinlikle ama kesinlikle nitrosu olanlar iptal etmemeli.