Discord Nitro'ya zam geldi

Eskiden abone olmaya devam edenler 27 lira üzerinden devam edecek tarzında bir şey gördüm. Doğru mu pek bilmiyorum. Bende şu an halen 27 lira gözüküyor fatura kısmında. Bilen ya da okuyan bir arkadaş bilgi verirse sevinirim.

Öyle bir bilgi varsa atabilir misin bende şu an aboneyim ve 75 TL plan değiştirde çıkıyor ama ay sonu 27 TL kesilecek diyor.

10 liraya bile değmez zaten para verilecek bir şey değil. Moderatörler Bic King+2lt kola yerine Popeyes menü yiyecekler anlaşılan.
Üzme beni.

Öyle bir bilgi varsa atabilir misin bende şu an aboneyim ve 75 TL plan değiştirde çıkıyor ama ay sonu 27 TL kesilecek diyor.
Olmaz öyle şey. Bir sonraki ay 75 TL çeker hesabından. İlk sayfada da teşekkür etti zaten biri.

Maalesef gerçek şu an abone olanlarda eski fiyat görünüyor 1-2 gün içerisinde değişecektir.
Güncelleme yapayım kesin olarak doğrulandı: Aboneliklerinizi sakın iptal etmeyin daha önceden abone olmuş kullanıcılar aynı fiyattan devam edecek yeni aboneliklerde yeni fiyatlardan satın alım olacak. O yüzden kesinlikle ama kesinlikle nitrosu olanlar iptal etmemeli.

Şimdi benden 75tl mi yoksa 27tl mi çekecek?

1.PNG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı