Güvenli internet kapattırdım ardından. komut istemine Ipconfig /release yazın ve enter tuşuna basın. Ipconfig /renew yazın ve enter tuşuna basın. Bu işlemi yaptıktan sonra Discord'a giriş yapabilirsiniz.
537.58 veya daha eski bir driver sürümüne gecmenizi söylüyor o yazida şu an kullandiginiz surumde DC ve NVIDIA'dan kaynaklı bir sorun varmış düşürmeden başka çözümü var mıdır bilmiyorum ama dediğine göre driverinizi sürüm 537.58 veya daha eski bir sürüm yaparsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum.
Hocam internetiniz Türk Telekom büyük ihtimalle Türk Telekom'un güvenli internet diye ayarı var onu standarta çekmelisiniz sizin ayarlarınız aile modunda.
Hocam internetiniz Türk Telekom büyük ihtimalle Türk Telekom'un güvenli internet diye ayarı var onu standarta çekmelisiniz sizin ayarlarınız aile modunda.
Hocam aynısı bende de vardı Türk Telekom güvenli internet diye bir şey çıkardı Discord uda siyah listeye aldı o yüzden açılmıyor bende kapattım güvenli interneti. Açıldı.
Hocam aynısı bende de vardı Türk Telekom güvenli internet diye bir şey çıkardı Discord uda siyah listeye aldı o yüzden açılmıyor bende kapattım güvenli interneti. Açıldı.