Banka/Kart Discord ödemeleri için papara yerine kart önerisi

Şahsen KYK kartımla satın almıştım, bir problem yaşamadım.
Zaten şöyle oluyor er ya da geç Ziraat karttan o parayı çekiyor ama 5-10 denemeden sonra. Dediğiniz gibi ya ödeme sisteminde sıkıntı oldu ya da genel kısıtlama var. Ama bunu 3-4 ay arka arkaya yaşamıştım yani anlık bir ödeme sıkıntısı olsa tekrarlanmaz diye düşünüyorum.

Şahsen KYK kartımla satın almıştım, bir problem yaşamadım.
Bu arada normalde kullandığım ziraat kartımı denedim ve geçersiz ödeme uyarısı aldım. Bu cevap aklıma geldi KYK kartımı denedim kabul etti. Normalde kullandığım kart Visa KYK kartım Mastercard onunla bir alakası olabilir Visa sorun çıkartıyordur belki.

Son düzenleme:
Ben de aynı sorundan şikayetçiyim. Papara ile ödüyordum ve şu an herhangi bir banka ile ödeyemiyorum. Nays ve Enpara ile denediğimde reddetti, defalarca kontrol edip denedim ama bir şey değişmedi. Arkadaşım maximum ile denedi, onu da reddetti ama başka bir arkadaşım maximum ile basabiliyor. Garanti ile bir arkadaşım basabiliyor, garanti alıp deneyeceğim sanırım. (Visa-Mastercard ile alakalı olabileceğini söyleyenler olmuş ama benim kartlarım Mastercard idi, yine de reddetti. Değişik bir durum.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı