Discord owo bot taktiği

Owo Bot'a şöyle bir şey var (kendim keşfettim herhangi bir kaynaktan değil) diyelim ki 3 k 5 k ne kadar isterseniz yatırdınız ( 2 k üstü olsa iyi olur şans açısından ) ve 5-6 kere çıkmadı o zaman ihtimalinin büyük ölçüde artıyor. Mesela 1 kere oynayınca çıkmadıysa bir dahakine çıkma ihtimali %20 ise 5 kere oynayıp çıkmadıysa bir dahakine çıkma ihtimali %80 civarı oluyor yazı tura bir şey değiştirmez W CF t oynayınca çıkmadıysa üst üste 5 defa 6.yı da t basın ve büyük oynayın tavsiyem budur herkese bol şans. Biraz da şans işi eğer 1 günde 1 m kastıysan o gün onu 2 m yapman çok zor sabır ve şans.

Çok kolay hocam method şu

İlk owo CF 1 yazıyorsun 20 saniye bekliyorsun.

Sonra 2. Kez owo CF 1 yazıyorsun bekliyorsun

3. Kez owo CF 1 yazıyorsun. Bekliyorsun

4. Ve sonuncu adımda owo CF 20000 ya da paranın yarısı yaziyosun dikskt et bazen kazanmazsin ama çoğunlukla kazanıyorsun

Çok kolay hocam method şu

İlk owo CF 1 yazıyorsun 20 saniye bekliyorsun.

Sonra 2. Kez owo CF 1 yazıyorsun bekliyorsun

3. Kez owo CF 1 yazıyorsun. Bekliyorsun

4. Ve sonuncu adımda owo CF 20000 ya da paranın yarısı yaziyosun dikskt et bazen kazanmazsin ama çoğunlukla kazanıyorsun

40k attım 80 k kazandım bununla bayaq kazandım ama kronometre kullanmanı öneriyorum

Benden de bir taktik o zaman. 1M + kasmıştım bu taktik ile. Şimdi tekrar denedim ve 230k yaptım yan hesabımı.
1- 2 tane hesap.
2- owo botu bulunan bir sunucu, siz ve yan hesabınız.
3- tarayıcıya kendi hesabınızı veya yan hesabınızı açın.
4- W CF t 5000 / owo CF t 5000'i iki hesaptan da aynı anda spamlıyoruz.

1693228090126.png

Wh de spamlayabilirsiniz. Tüm silahları da satın ayrıca bana 60kdan fazla para getirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı