YusufGK Kilopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #1 Discord'da oyun oynarken bas-konuş özelliği çalışmıyor. Yardımınızı bekliyorum. Bahsettiğim oyun Zula. Diğer oyunlarda denemedim tek Zula'da denedim. Yardımınızı bekliyorum.
Discord'da oyun oynarken bas-konuş özelliği çalışmıyor. Yardımınızı bekliyorum. Bahsettiğim oyun Zula. Diğer oyunlarda denemedim tek Zula'da denedim. Yardımınızı bekliyorum.
Neko-chan Megapat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #2 Bu sorun Discord uygulamasında uzun zamandır var kesin çözümü bilmiyorum ama Discord'u kapatıp açmak genellikle sorunu çözüyor. Artı 0 Eksi
Bu sorun Discord uygulamasında uzun zamandır var kesin çözümü bilmiyorum ama Discord'u kapatıp açmak genellikle sorunu çözüyor.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 5 Ağustos 2017 #3 Discord'u yönetici olarak açın. Artı 4 Eksi Çözüm
KS KS YusufGK Kilopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2017 #4 Arkadaşlar; kapatıp açmak çözüm olmuyor. Yönetici olarak açmayı deneyeceğim. Cevabınız için teşekkürler. Allah razı olsun kardeşim, yönetici olarak açtım çözüldü. Konu kilit. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar; kapatıp açmak çözüm olmuyor. Yönetici olarak açmayı deneyeceğim. Cevabınız için teşekkürler. Allah razı olsun kardeşim, yönetici olarak açtım çözüldü. Konu kilit.
U ulaslider Megapat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 26 24 Kasım 2020 #5 Plyra dedi: Discord'u yönetici olarak açın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yüce bir insansın? Çok teşekkürler bu çözüm işimi gördü. Artı 0 Eksi
Plyra dedi: Discord'u yönetici olarak açın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yüce bir insansın? Çok teşekkürler bu çözüm işimi gördü.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 24 Kasım 2020 #6 Bu sorunu Discord'da biliyor aslında. Bir oyun açtığınızda Bas-Konuş çalışması için kapatıp yönetici olarak açın diyor. Artı 0 Eksi
Bu sorunu Discord'da biliyor aslında. Bir oyun açtığınızda Bas-Konuş çalışması için kapatıp yönetici olarak açın diyor.