W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Nisan 2023 #31 531337 dedi: Aslında gerek yok korkmaya çok bişey yapamıyorlar ama yayarım vs derse dava açmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Dedi zaten ses kayıtları vs. hepsini tutuyorum yayacağı güne kadar.
531337 dedi: Aslında gerek yok korkmaya çok bişey yapamıyorlar ama yayarım vs derse dava açmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Dedi zaten ses kayıtları vs. hepsini tutuyorum yayacağı güne kadar.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #32 Dr.Mogan dedi: Napalim hocam gidip dovelimmi Genişletmek için tıkla... O da pek mümkün değil, 4 duvar arasında ekran başında büyüdükleri için.
Dr.Mogan dedi: Napalim hocam gidip dovelimmi Genişletmek için tıkla... O da pek mümkün değil, 4 duvar arasında ekran başında büyüdükleri için.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 23 Nisan 2023 #33 Lisser dedi: O da pek mümkün değil, 4 duvar arasında ekran başında büyüdükleri için. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız
Lisser dedi: O da pek mümkün değil, 4 duvar arasında ekran başında büyüdükleri için. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Nisan 2023 #34 Dr.Mogan dedi: Napalim hocam gidip dovelimmi Genişletmek için tıkla... Keşke...
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.332 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #35 Nasıl şikayet ediliyor bunlar?
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 23 Nisan 2023 #36 bymfw4 dedi: Nasıl şikayet ediliyor bunlar? Genişletmek için tıkla... 1 siber polise git beni dinle
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Nisan 2023 #37 bymfw4 dedi: Nasıl şikayet ediliyor bunlar? Genişletmek için tıkla... Discord SS'leri video kaydı vs. var ise ya CIMER'e ya da emniyete.
bymfw4 dedi: Nasıl şikayet ediliyor bunlar? Genişletmek için tıkla... Discord SS'leri video kaydı vs. var ise ya CIMER'e ya da emniyete.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 23 Nisan 2023 #38 Hocam lütfen bir isteğim var sonucu bizlerle paylaşmayı unutmayın Will Bettelheim dedi: Discord SS'leri video kaydı vs. var ise ya CIMER'e ya da emniyete. Genişletmek için tıkla... Cimer pek iş görmez siber polis oneririm bymfw4 dedi: Nasıl şikayet ediliyor bunlar? Genişletmek için tıkla... Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı www.egm.gov.tr
Hocam lütfen bir isteğim var sonucu bizlerle paylaşmayı unutmayın Will Bettelheim dedi: Discord SS'leri video kaydı vs. var ise ya CIMER'e ya da emniyete. Genişletmek için tıkla... Cimer pek iş görmez siber polis oneririm bymfw4 dedi: Nasıl şikayet ediliyor bunlar? Genişletmek için tıkla... Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı www.egm.gov.tr
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.332 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #39 İş biraz ileri gidince ben de pek olmasa da saydırdım adama, o sıkıntı çıkarır mı, bir de 18 değilim daha, şikayet edebiliyor muyum?
İş biraz ileri gidince ben de pek olmasa da saydırdım adama, o sıkıntı çıkarır mı, bir de 18 değilim daha, şikayet edebiliyor muyum?
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 23 Nisan 2023 #40 bymfw4 dedi: İş biraz ileri gidince ben de pek olmasa da saydırdım adama, o sıkıntı çıkarır mı, bir de 18 değilim daha, şikayet edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Babana söyle bu konuyu ciddi bir konu baban direk bildirsin
bymfw4 dedi: İş biraz ileri gidince ben de pek olmasa da saydırdım adama, o sıkıntı çıkarır mı, bir de 18 değilim daha, şikayet edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Babana söyle bu konuyu ciddi bir konu baban direk bildirsin