Discord para iadesi yapmıyor

Squaril

Hectopat
Daha fazla  
Tam olarak bugün 15:37'de kardeşimin hesabındaki iptali unutulmuş deneme süresi bitiminden ötürü 1049.99 TL para çekildi Nays kartımdan. Daha önce de böyle bir şey yaşanmıştı ve mail attığımda hemen çözmüşlerdi. Şimdi ise mail attım ve şu şekilde bir dönüş gerçekleştirdiler:

1741791768107.png

Yazan şartların hiçbirisi yaşanmadı. Direkt bugün birkaç saat önce ödeme alındı ve ben de gördüğüm ve müsait olduğum gibi desteğe ulaştım ancak hiçbir olumlu dönüt alamadım. Nays kart kullanıyorum ve chargeback uygulama üzerinde bulunmuyor. İş Bankası'na bağlı ama onun uygulamasında da gözükmüyor. Muhtemelen müşteri hizmetlerine ulaşmam gerekiyor ancak iş oraya varmadan çözmenin bir yolu var mı? Şu an robotlarla muhatap oluyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak bugün 15:37'de kardeşimin hesabındaki iptali unutulmuş deneme süresi bitiminden ötürü 1049.99 TL para çekildi Nays kartımdan. Daha önce de böyle bir şey yaşanmıştı ve mail attığımda hemen çözmüşlerdi. Şimdi ise mail attım ve şu şekilde bir dönüş gerçekleştirdiler:

Eki Görüntüle 2443949

Yazan şartların hiçbirisi yaşanmadı. Direkt bugün birkaç saat önce ödeme alındı ve ben de gördüğüm ve müsait olduğum gibi desteğe ulaştım ancak hiçbir olumlu dönüt alamadım. Nays kart kullanıyorum ve chargeback uygulama üzerinde bulunmuyor. İş Bankası'na bağlı ama onun uygulamasında da gözükmüyor. Muhtemelen müşteri hizmetlerine ulaşmam gerekiyor ancak iş oraya varmadan çözmenin bir yolu var mı? Şu an robotlarla muhatap oluyorum...

Hocam politikalarini acip okumanizi tavsiye ederim, kolpa atiyor olabilirler. Eger gercekten para iadesi 1 kereye mahsus ise ve daha onceden kullanmissaniz yapabilecek bir şey yok maalesef.

Hocam, politikalarini acip okumanizi tavsiye ederim, kolpa atiyor olabilirler. Eger gercekten para iadesi 1 kereye mahsus ise ve daha onceden kullanmissaniz yapabilecek bir şey yok maalesef.
İade gerçekten bir seferlik. Her yerde yazıyor ama bankaya harcama itirazı yapınca banka zorla parayı geri alıyor. Discord hesabı kapansa da yenisini açmak bedava zaten.

“Türkiye’de yasaklı bir site kartımdan bilgim dışında para çekti. İptal etmeye siteye bile giremiyorum.”

Biraz araştırdım, politikaya baktım. Eğerki sen 1 kereliğine ödeme talebindr bulunduysan o hak bitiyor. Artık birdaha yapamıyorsun.

İade gerçekten bir seferlik. Her yerde yazıyor ama bankaya harcama itirazı yapınca banka zorla parayı geri alıyor. Discord hesabı kapansa da yenisini açmak bedava zaten.

“Türkiye'de yasaklı bir site kartımdan bilgim dışında para çekti. İptal etmeye siteye bile giremiyorum.”

Banka boyle bir şey ile ugrasiyorsa iyiymis. Gerci direkt uygulama uzerinden bile haberim disinda yapilan harcama diye belirtebiliyorsunuz is bankasinda. Baska bankalarda da vardir kesin.

Banka boyle bir şey ile ugrasiyorsa iyiymis. Gerci direkt uygulama uzerinden bile haberim disinda yapilan harcama diye belirtebiliyorsunuz İs Bankasi’nda. Baska bankalarda da vardir kesin.
Mastercard ve Visa politikası bu şekilde. Harcama itirazını her yerde yapabiliyorsunuz. TEB ve İş Bankası gibi bankalarda direkt itiraz butonu olsa da Nays ve Papara gibi uygulamalarda genellikle form iletmeniz gerekiyor. Yani tüm kartlar itiraz ile mümkün fakat sonuçlanması uzun sürüyor. Satıcıdan savunma isteniyor, bankalar arası iletişim kuruluyor.

Haklıysanız 3D Secure veya PIN kullanılmayan her işleme itiraz edebilirsiniz. 3D Secure kullandığınızda da geçerli sebeple yine itiraz hakkınız oluyor. Beni iade için bekleten ve ürünü servise göndereceğimi falan belirten satıcıya itiraz etmiştim, paramı 1 ayda geri aldım.

Discord yalnızca bir kez Nitro iadesi sağlıyor. Hakkınızı kullanmışsınız. Aboneliğinizi bir sene boyunca kullanabilirsiniz ya da bankaya harcama itirazında bulunabilirsiniz. İtiraz sonucunda Discord hesabınız kapatılır ama paranız geri verilir.

Bu formu doldurabilirsiniz:

Bu formu ben de buldum ancak ne yapmam gerektiğini anlamadım. Mail atayım şubeye mi gideyim yoksa direkt supportla görüşsem hallolur mu?

Bu formu ben de buldum ancak ne yapmam gerektiğini anlamadım. Mail atayım şubeye mi gideyim, yoksa direkt supportla görüşsem hallolur mu?
Formu doldurup formda yazan e-posta adresine göndermeniz gerekiyor. Şubeye giderseniz orada doldurup şubeye de verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı