Discord Platformu Üzerinden Bilim, Popüler Kültür, Tarih Ve Sanat Grubu Kurmak

Merhaba arkadaşlar, ben ve bir arkadaşımla sosyal medya platformları üzerinde bilim, sanat, tarih, popüler kültür, teknoloji alanlarında birtakım eksiklikler olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Discord platformu üzerinden bu konular hakkında birbirimizle bilgi alışverişinde bulunmak için Discord adresi açmayı düşünüyoruz. Acaba bu Discord adresi hakkında fikirleriniz nelerdir? Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

Bu videoyu izlemeni ve kanalı incelemeni öneririm. Arkadaşınla düşündüğünüz fikir de güzel bir fikir. Fakat sizinle aynı düşünceye sahip kişiler bulmakta zorluk çekebileceğinizi düşünüyorum. İnsanlar özellikle de gençler böyle şeyleri araştırmayı pek sevmiyor.

Bu videoyu izlemeni ve kanalı incelemeni öneririm. Arkadaşınla düşündüğünüz fikir de güzel bir fikir. Fakat sizinle aynı düşünceye sahip kişiler bulmakta zorluk çekebileceğinizi düşünüyorum. İnsanlar özellikle de gençler böyle şeyleri araştırmayı pek sevmiyor.
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür etmek istiyorum. Verdiğiniz YouTube kanalını inceleyeceğimi bilmenizi isterim. Bu arada biz yine de denemek istiyoruz. İyi akşamlar.
Bir blog açsanız iyi olur bence oraya insanların fikirlerini yazarsınız. İnsanlar fikirlerinin paylaşılmasından mutlu olur. Hem sunucunuzun reklamını yapmış olursunuz.
Bu arada benide çağırırsınız. :D
Merhaba, verdiğiniz fikri aklımda tutacağım bana da çok mantıklı geldi açıkça söylemek gerekirse. Bu arada yakında bu Discord adresini açacağız sizi davet etmekten memnuniyet duyarız. İyi akşamlar.

Bu arada biz yine de denemek istiyoruz.
Ben denemeyin demedim ki :) Kişi bulmakta sıkıntı çekersiniz dedim. Tabii ki seninle aynı düşünceye sahip kişiler vardır fakat bulmakta zorlanacağını düşünüyorum. Attığım kanal böyle bir düşüncenin üzerine kurulmuş bir kanal. Videoyu izleyince anlarsın demek istediğimi.

Ben denemeyin demedim ki :) Kişi bulmakta sıkıntı çekersiniz dedim. Tabii ki seninle aynı düşünceye sahip kişiler vardır fakat bulmakta zorlanacağını düşünüyorum. Attığım kanal böyle bir düşüncenin üzerine kurulmuş bir kanal. Videoyu izleyince anlarsın demek istediğimi.
Eğer yanlış anlaşıldıysam lütfen kusura bakmayın. Biz sadece onlarca, yüzlerce kişi olsak bile arada belli bir seviye çerçevesinde bilgi alışverişi olduğu sürece çok mutlu oluruz. İlk cevabı attığınız an bile çok heyecanlandım. Eğer Discord adresimize katılmak isterseniz memnuniyet duyarız. Bu arada yakın bir zaman diliminde Discord adresimizi kurduğumuzu bildiren ayrı bir konu açacağım. İyi akşamlar.

Merhaba arkadaşlar, ben ve bir arkadaşımla sosyal medya platformları üzerinde bilim, sanat, tarih, popüler kültür, teknoloji alanlarında birtakım eksiklikler olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Discord platformu üzerinden bu konular hakkında birbirimizle bilgi alışverişinde bulunmak için Discord adresi açmayı düşünüyoruz. Acaba bu Discord adresi hakkında fikirleriniz nelerdir? Şimdiden cevabınız için teşekkürler.
Bu tip bir platform kurduysanız katılmak isterim.

Kesinllikle katılmak istiyorum, haber vermezsen ağlarım bak...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı