Forumda Kültür, Tarih Gibi Konu Başlıkları Neden Yok?

Felsefe konuları bile 3 sayfa olmadan kilitleniyor. Düzgünce seviyeli tartışmayı bilimyor insanlar. Din bölümü açılsa 1 sayfa olmadan kilitlenir heralde.

Bence tartışmayı bilmeyen insanlar tartışarak kendini düzeltebilir. Kısıtlanınca daha kötü bir hale geleceklerine inanıyorum. Din bölümü şart mıdır, bilemem ama tarih açılsa güzel olurdu. Yine de karar yetkililerin.

Din bölümü şart mıdır, bilemem ama tarih açılsa güzel olurdu.
Şart diye bir şey yok. Taleplere göre değerlendirilir tabii ki. Ama ben de senin gibi düşünüyorum. Zamanla tartışmayı paylaşmaya çevirebileceğiz:) @Silinen üye ile mesela paylaşım çerçevesinde tartışmamız olmuştu hatırlıyorsun değil mi bence o güzeldi:)

Son düzenleme:
Bence tartışmayı bilmeyen insanlar tartışarak kendini düzeltebilir. Kısıtlanınca daha kötü bir hale geleceklerine inanıyorum. Din bölümü şart mıdır, bilemem ama tarih açılsa güzel olurdu. Yine de karar yetkililerin.

Ben din bölümü açılmasına karşı değilim sadece felsefe bölümüne göz atarsan her konuyu insanların dine bağlayıp hiç bir sonuca ulaşmadan sadece kendi inandıkları şeyi diğer insanlara aktarmaya çalıışyor. Diğer görüşleri önemsemiyor. Ve sonunda hakaret ve aşağılama gibi olaylar olduğu için konular kilitleniyor.

Din bölümü açılırsa, güzel şeyler olacağını düşünmüyorum. Olay zaten bir yerden dine bağlanıyor ve genelde konu kapanıyor. Reddit'deki gibi bir ortam sağlanır, laf atmaya gelenler engellenirse din bölümü de açılabilir bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı