Discord'da birisi ekran görüntüsü atmış ve ekran görüntüsünde Discord'da olmayan özellikler mevcut. Ben bunu nereye nasıl şikayet edebilirim? Şikayet edersem ne olur?
Discord'da birisi ekran görüntüsü atmış ve ekran görüntüsünde Discord'da olmayan özellikler mevcut. Ben bunu nereye nasıl şikayet edebilirim? Şikayet edersem ne olur?
Bandaged Discord diye bir şey var Tema falan kurabiliyorusun ama Discord'un Sözleşmesine göre yasak..
Discord'un Saçmalık Sözleşmesi işte. Tema'dan ne zarar gelebilir ki?
Bandaged Discord diye bir şey var tema falan kurabiliyorusun ama Discord'un sözleşmesine göre yasak.
Discord'un saçmalık sözleşmesi işte. Tema'dan ne zarar gelebilir ki?
Konu açmak çok kolay, bilgisayarda sağ üstteki turuncu renkli "Konu Oluştur" tuşuna tıklıyorsunuz: Mobil cihazlarda yani örneğin telefonunuzda ise hemen üstte bulunan yeşil "Konu oluştur..." tuşuna tıklıyorsunuz. Ancak elbette konunuzun onaylanması ve yanıtlanması için bilmeniz gereken...
Konu açmak çok kolay, bilgisayarda sağ üstteki turuncu renkli "Konu Oluştur" tuşuna tıklıyorsunuz: Mobil cihazlarda yani örneğin telefonunuzda ise hemen üstte bulunan yeşil "Konu oluştur..." tuşuna tıklıyorsunuz. Ancak elbette konunuzun onaylanması ve yanıtlanması için bilmeniz gereken...
Discord'daki pluginler yasal değil bu doğru ama kullanan çok kişi var en çok kullanılanlarda messagelogger ve temalar daha da ayrıntıya gidersen IP'yi gösteren pluginlerde kadar var.
Asıl konuya gelecek olursak Discord'un destek ekibine ulaşıp bunu bildirebilirsin.