Baran Kerimov
Femtopat
Merhaba, arkadaşım ile 2 gün önce kavga ettik ve 2 gündür aktif değil. Hala arkadaş ekli fakat bu hatayı alıyorum. Hesap silindi veya kapandı mı öğrenmenin yolu var mı?
Engellediyse arkadaşlıktan da silinmiş olması gerekmez mi?Başka bir hesap üzerinden veya başka arkadaşınıza kontrol ettirebilirsin. Engelleme ihtimali var. Senle kavga etti diye hesabını silecek hali yok bence.
Az önce mesaj aldığım arkadaşımda aynı hatayı alıyorum engellenmekle alakası yok bence.Engellediyse arkadaşlıktan da silinmiş olması gerekmez mi?
Discord da problem olabilir mi?Az önce mesaj aldığım arkadaşımda aynı hatayı alıyorum engellenmekle alakası yok bence.
Engellediyse arkadaşlıktan da silinmiş olması gerekmez mi?
Discord'u kapayıp açınca düzeldi.Discord da problem olabilir mi?
Telefonda düzeliyor PC ile alakalı sanırsam.Şu an benim de tüm arkadaş listemde aynı sorun var. Engelleme vs. olayı yok ben de anlayamadım.
Aynı sorun bende de var hocam. Telefondan görebiliyorum ama PC'den kendi profilimi bile göremiyorum.Telefonda düzeliyor PC ile alakalı sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.