Discord profil altında yapılan durum gözükmüyor

ecw

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, discord uygulamasında etkinlik ayarlarım vs. aktif olmasına rağmen oynadığım oyun veya dinlediğim müzik sunucularda ismimin altında durum olarak görünmüyor. Oyun etkinliğinde oyun görünmesine rağmen profilimde görünmüyor+ diğer insanların da ne oynadığını profiline tıklamadığım zaman göremiyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

Ayarlar>bağlantılar kısmından Spotify'ı bağladınız mı?
Etkinlik için ise ayarlar>kayıtlı oyunlar kısmına gel ekle! Diye bir yazı var ona tıkla oynadığın oyunu seç oyunun arkada çalışması lazım. Yapamadıysan Discord'unu verebilirsin.

Ayarlar>bağlantılar kısmından Spotify'ı bağladınız mı?
Etkinlik için ise ayarlar>kayıtlı oyunlar kısmına gel ekle! Diye bir yazı var ona tıkla oynadığın oyunu seç oyunun arkada çalışması lazım. Yapamadıysan Discord'unu verebilirsin.
Spotify'ı bağladım, etkinlik ayarı da zaten ayarlamıştım. 2 gündür bu sorun var düzelmedi hiç bir şekilde. kullanıcı ismim williamily.

Hesap ayarlarını kurcalamış olabilirsiniz, etkinlik gizliliği ayarlarına baktınız mı? Bende oradakilerin hepsi açık. Veya o hesaptaki ayarlarla aynı yapın.

Hesap ayarlarını kurcalamış olabilirsiniz, etkinlik gizliliği ayarlarına baktınız mı? Bende oradakilerin hepsi açık. Veya o hesaptaki ayarlarla aynı yapın.
Hesap ayarlarının hepsi açık. Diğer hesapla aynı hale getirim. Mobil cihazda bu sorun yok ama masaüstü hesabında sıkıntı var hala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı