Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Şöyle bir kod geldi: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities orijinal mi? URL'yi yazıyorum ama böyle çıkıyor anlamadım hocam.
Şöyle bir kod geldi: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities orijinal mi? URL'yi yazıyorum ama böyle çıkıyor anlamadım hocam.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 Discord'un resmi sitesi fakat çoktan alınmış diyor. Artı 0 Eksi
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 SpeeQ dedi: Discord'un resmi sitesi fakat çoktan alınmış diyor. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi hocam . Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Discord'un resmi sitesi fakat çoktan alınmış diyor. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi hocam .
S SmartFace Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 633 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 Zyplux dedi: Şöyle bir kod geldi: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities orijinal mi? URL'yi yazıyorum ama böyle çıkıyor anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Büyük hata sahte değil ama umarım siz kullanmışsınızdır. Kullanmadıysanız linki kullanarak başkası almış bile. Artı 0 Eksi
Zyplux dedi: Şöyle bir kod geldi: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities orijinal mi? URL'yi yazıyorum ama böyle çıkıyor anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Büyük hata sahte değil ama umarım siz kullanmışsınızdır. Kullanmadıysanız linki kullanarak başkası almış bile.
KS KS Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #5 Ben kullanmadım pek gerek duymadım sunucumuza biri attı da sorayım dedim hocam. Artı 0 Eksi