Discord renkli isim nasıl yapılır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bahsettiğim şey renkli mesaj yazma vs değil. Bahsettiğim şu:

1745362277159.png

İsimin üstüne gelince hareket ediyor renkler. Bunu nasıl yapıyorlar? Aşırı hoş duruyor. Hiçbir şekilde bulamadım nasıl yapıldığını da aşırı merak ettim.

Eki Görüntüle 2475874

İsimin üstüne gelince hareket ediyor renkler. Bunu nasıl yapıyorlar? Aşırı hoş duruyor. Hiçbir şekilde bulamadım nasıl yapıldığını da aşırı merak ettim.
Plugin'li(modlu) Discord kullanıyorlar, tıpkı Vencord gibi. Orjinal discordda böyle bir şey yok.

Eki Görüntüle 2475874

Hocam nasıl yapıldığını bulabildiniz mi bende yapmak istiyorum ama internette hiçbir şekilde bulamadım.

Eki Görüntüle 2475874

Daha her sunucuda olmayan bir özellik. Yavaş yavaş tüm sunuculara gelecektir ilerleyen günlerde. Sunucunuza basılmış 3 takviye karşılığında satın alabiliyorsunuz ve sunucunuzda bu şekil hareketli vs. değişik renkler kullanabiliyorsunuz.

Plugin'li(modlu) Discord kullanıyorlar, tıpkı Vencord gibi. Orjinal discordda böyle bir şey yok.
Var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2475874

Hocam ben aldım ama sadece guild tag olan sunucularda var sanırım. Veya sadece boosterlara özel bir rol

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-18 103706.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-18 103706.png
    12,9 KB · Görüntüleme: 173
Boost'lara özel değil.

Bilmiyorum, bana Boost yaptığımda verildi. WeAreDevs'in Discord'unda gördüm baktığımda Boost yapanlarda vardı bende Boost yapmıştım. Onun dışında sanırım sadece guild tag serverlarında var sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı