mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #1 Arkadaşlar ben sunucu açtım ama üye rolü "@everyone" yapabiliyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Ayarlardan kapalı. Sunucum patlayabilirmiş.
Arkadaşlar ben sunucu açtım ama üye rolü "@everyone" yapabiliyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Ayarlardan kapalı. Sunucum patlayabilirmiş.
Çözüm sweiss 28 Mart 2022 Sunucu ayarlari > roller > @everyone yetkilerinin kisminda asagidaki gibi bir ayar olmasi gerekli. Onu kapat.
Sunucu ayarlari > roller > @everyone yetkilerinin kisminda asagidaki gibi bir ayar olmasi gerekli. Onu kapat.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 28 Mart 2022 #2 Rolün izinlerinden kapat. Artı 0 Eksi
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 28 Mart 2022 #3 Sunucu ayarlari > roller > @everyone yetkilerinin kisminda asagidaki gibi bir ayar olmasi gerekli. Onu kapat. Artı 1 Eksi Çözüm
Sunucu ayarlari > roller > @everyone yetkilerinin kisminda asagidaki gibi bir ayar olmasi gerekli. Onu kapat.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 28 Mart 2022 #4 mertelos dedi: Arkadaşlar ben sunucu açtım ama üye rolü "@everyone" yapabiliyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Ayarlardan kapalı. Sunucum patlayabilirmiş. Genişletmek için tıkla... Roller üzerinden üye rolüne tıkla. İzinlerden @everyone, @here kullan kapat. Artı 0 Eksi
mertelos dedi: Arkadaşlar ben sunucu açtım ama üye rolü "@everyone" yapabiliyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Ayarlardan kapalı. Sunucum patlayabilirmiş. Genişletmek için tıkla... Roller üzerinden üye rolüne tıkla. İzinlerden @everyone, @here kullan kapat.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mart 2022 #5 Sunucu ayarlarından @everyone rolüne girin ve onunda @everyone @here kullanımları olan iznini kapatın. Bir de böyle deneyin. Artı 0 Eksi
Sunucu ayarlarından @everyone rolüne girin ve onunda @everyone @here kullanımları olan iznini kapatın. Bir de böyle deneyin.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #6 Rolün izinlerinden kapat. Hemde sunucu ayarlarından yap. Artı 0 Eksi
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 478 28 Mart 2022 #7 Rol izinlerinden "everyone" atmasını istemediğin role sahip kişilerin yetkisini alabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #8 sweiss dedi: Sunucu ayarlari > roller > @everyone yetkilerinin kisminda asagidaki gibi bir ayar olmasi gerekli. Onu kapat. Eki Görüntüle 1344791 Genişletmek için tıkla... Çok sağolun ben sadece "Üye" rolünden kapatmıştım şimdi "@everyone" rolündende kapattım @everyone veya @here yapmalarını. Artı 0 Eksi
sweiss dedi: Sunucu ayarlari > roller > @everyone yetkilerinin kisminda asagidaki gibi bir ayar olmasi gerekli. Onu kapat. Eki Görüntüle 1344791 Genişletmek için tıkla... Çok sağolun ben sadece "Üye" rolünden kapatmıştım şimdi "@everyone" rolündende kapattım @everyone veya @here yapmalarını.