Discord RTC Bağlanıyor hatası nasıl çözülür?

serkan60

Hectopat
Merhaba, netgsm üzerinden hizmet almaktayım. Modem arayüzünden Cloudflare DNS üzerinden Discord'a sorunsuz giriş yapıyordum fakat artık giriş olmuyor. Discord açılıyor ama konuşma yapamıyorum, bu hatayı veriyor. Çözüm için yardımcı olur musunuz?

Modem: ZyXEL 8623 T50b.

1745476623729.png
1745476682353.png
1745476698172.png

destek bekliyorum

Dosya Ekleri

• 1745476632366.png
    1745476632366.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var, ben de Netgsm kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 gün önce bağlantılarda kesintiler ve yavaşlamalar yaşamaya başladım, zaman zaman hala devam ediyor. Senin de dediğin gibi, Discord’a girebiliyorum ama ses kanallarına bağlanmaya çalıştığımda “RTC bağlantısı kuruluyor” yazıyor ve ardından “Bağlantı yok” hatası alıyorum. Odanın sunucu bölgesini Hindistan gibi uzak lokasyonlara çektiğimde bağlantı sağlanıyor ama otomatikteyken genellikle bağlanmıyor. Rotterdam gibi lokasyonlara bazen erişim oluyor. Goodbyedpi gibi çözümleri de denedim ama işe yaramadı. Şu an yalnızca WARP kullanarak sesli bağlantı kurabiliyorum.

Aynı sorun yeminle nasıl çözeceğiz bunu :D
Norton 1 senelik üyeliğim vardı ona VPN harici uygulamaları seçtim Google Steam Valorant gibi onu açınca bir şeyler yapmaya çalışıyorum netgsm de Türk Telekom DNS'i kullanıyor ondan dolayı sanırsam hata alıyoruz.

Aynı sorun bende de var, ben de Netgsm kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 gün önce bağlantılarda kesintiler ve yavaşlamalar yaşamaya başladım, zaman zaman hala devam ediyor. Senin de dediğin gibi, Discord’a girebiliyorum ama ses kanallarına bağlanmaya çalıştığımda “RTC bağlantısı kuruluyor” yazıyor ve ardından “Bağlantı yok” hatası alıyorum. Odanın sunucu bölgesini Hindistan gibi uzak lokasyonlara çektiğimde bağlantı sağlanıyor ama otomatikteyken genellikle bağlanmıyor. Rotterdam gibi lokasyonlara bazen erişim oluyor. Goodbyedpi gibi çözümleri de denedim ama işe yaramadı. Şu an yalnızca WARP kullanarak sesli bağlantı kurabiliyorum.
dediğin yöntemi bilmiyordum bu arada teşekkür ederim rotterdam yaptım ping bayağı iyi vpn e göre kullanılır bence
1745592995345.png

Norton 1 senelik üyeliğim vardı ona VPN harici uygulamaları seçtim Google Steam Valorant gibi onu açınca bir şeyler yapmaya çalışıyorum netgsm de Türk Telekom DNS'i kullanıyor ondan dolayı sanırsam hata alıyoruz.

dediğin yöntemi bilmiyordum bu arada teşekkür ederim rotterdam yaptım ping bayağı iyi vpn e göre kullanılır bence
1745592995345.png
1745593015702.png

Aynı sorun bende de var, ben de netgsm kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 gün önce bağlantılarda kesintiler ve yavaşlamalar yaşamaya başladım, zaman zaman hala devam ediyor. Senin de dediğin gibi, Discord'a girebiliyorum ama ses kanallarına bağlanmaya çalıştığımda “rtc bağlantısı kuruluyor” yazıyor ve ardından “bağlantı yok” hatası alıyorum. Odanın sunucu bölgesini Hindistan gibi uzak lokasyonlara çektiğimde bağlantı sağlanıyor ama otomatikteyken genellikle bağlanmıyor. Rotterdam gibi lokasyonlara bazen erişim oluyor. GoodbyeDPI gibi çözümleri de denedim ama işe yaramadı. Şu an yalnızca WARP kullanarak sesli bağlantı kurabiliyorum.

Rotterdam a sorunsuz bağlanmak için önce otomatik sonra Singapur sonra rotterdam yaparsan eğer sorunsuz saatlerce çıkmazsan bağlantıda kalıyorsun.

Son düzenleme:

dediğin yöntemi bilmiyordum bu arada teşekkür ederim rotterdam yaptım ping bayağı iyi vpn e göre kullanılır benceEki Görüntüle 2477619

Eki Görüntüle 2477620

Rotterdam a sorunsuz bağlanmak için önce otomatik sonra Singapur sonra rotterdam yaparsan eğer sorunsuz saatlerce çıkmazsan bağlantıda kalıyorsun.
Bizi uğraştırdıkları şeye bak ya

Technopat Haberler

Geri
Yukarı