Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere Google, Rythm adlı müzik botuna telif attı. Bundan kısa bir süre önce groovy adlı müzik botu da telif yemişti.
Kaynak:YouTube, Discord'un Popüler Müzik Botunu Banlayacak
Bende bu konumda size güzel 3 tane müzik botu önermek istiyorum. Onların da bir gün sonu elbet gelir ama o zamana kadar tek tek kullanırız.
Tony; Spotify üzerinden anında müzik açabiliyor. Ayrıca Earrape modu da var.
Chip; Emoji gibi tuşlar ile müziği kontrol edebiliyorsunuz.
ZeroTwo; Diğer müzik botlarına karşı farklı bir özelliği yok. Ancak gayet güzel bir bot. Ve farklı özellikleri mevcut.
Umarım Google bu botlara da telif atmaz. Eğer bu botları hiç kullanmadım diyorsanız bile bir deneyin. Gerçekten çok eğlenceliler.
top.gg
Kaynak:YouTube, Discord'un Popüler Müzik Botunu Banlayacak
Bende bu konumda size güzel 3 tane müzik botu önermek istiyorum. Onların da bir gün sonu elbet gelir ama o zamana kadar tek tek kullanırız.
- Tony
- Chip
- ZeroTwo
Tony; Spotify üzerinden anında müzik açabiliyor. Ayrıca Earrape modu da var.
Chip; Emoji gibi tuşlar ile müziği kontrol edebiliyorsunuz.
ZeroTwo; Diğer müzik botlarına karşı farklı bir özelliği yok. Ancak gayet güzel bir bot. Ve farklı özellikleri mevcut.
Umarım Google bu botlara da telif atmaz. Eğer bu botları hiç kullanmadım diyorsanız bile bir deneyin. Gerçekten çok eğlenceliler.
Add ZeroTwo Discord Bot | The #1 Discord Bot List
Personalize your Discord with Zero Two (002) | Card Game | Economy | Roleplay | Custom Profiles | Klaxosaurs | Welcome Images | Role Select
Son düzenleyen: Moderatör: