Merhaba, Discord üzerinden Steam ücretsiz 3 aylık Nitro dağıtıldığına dair bir link aldım. Girip Steam ile giriş yaptım, hata verdi tekrar deneyince şifrem yanlış dedi. Sonradan bakınca linkin hatalı olduğunu gördüm, ne yapmam lazım? Teşekkürler.
Arkadaşlar Steam Guard da vardı, o da kaldırılmış Steam hesabım çalındı.
Merhaba, Discord üzerinden Steam ücretsiz 3 aylık Nitro dağıtıldığına dair bir link aldım. Girip Steam ile giriş yaptım, hata verdi tekrar deneyince şifrem yanlış dedi. Sonradan bakınca linkin hatalı olduğunu gördüm, ne yapmam lazım? Teşekkürler.
Steam destek ile konuşun hesabınızda daha önceden bir satın alım yaptıysanız onun faturasını gönderin hesabı geri verirler istedikleri bilgileri verirseniz sonrada hesap şifresi mail şifresi falan değiştirin.
Steam destek ile konuşun hesabınızda daha önceden bir satın alım yaptıysanız onun faturasını gönderin hesabı geri verirler istedikleri bilgileri verirseniz sonrada hesap şifresi mail şifresi falan değiştirin.
Log in to your Steam account to get help with your Steam games, contact Steam Support, request refunds, and more. Help is also available if you can't log in, need to reset your password, or recover a hijacked account.
help.steampowered.com
Sorununuzla ilgili yardım için Steam Support adresini ziyaret edin. Sayfadaki en alakalı seçeneği seçin, ardından yardım sitesi, sorunu kendi başınıza çözmeniz veya Steam destek ekibine bir destek talebi göndermeniz için size rehberlik edecektir.
Kullandığın kredi kartını ve en son yaptığın harcamaları içeren ve kanıt olarak sana Steam'in attığı epostaları destek ekibine atarsan 1 saat ya da 30 dakika için cevap veriyorlar.
Ve lütfen şüpheli bir linke tıklayacaksanız Virüs Total kullanın.