Discord serverımı nasıl büyütürüm?

sinanislerr

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Valorant ve CS:GO oynarken arkadaş bulmakta zorluk çekiyorum. Bunun için sunucu açtım, buraya nasıl insan toplarım? Reklam yapabileceğim siteler var mı? Şimdiden teşekkürler :D

Zamanında bir oyun için Discord sunucum vardı. Steam, Discord Sunucu Listeleri gibi sitelerde reklam yapıyordum o şekilde üst sıralara çıkıyordu.

Burada yapmanız yasak, bilginize. Sorunuza gelecek olursak bunu para karşılığı yapan güvenilir Instagram siteleri var, onlara danışabilirsin bence. Aktif kitle genelde orada oluyor, daha kolay olur senin için. Araştırmak lazım.

Burada yapamayacağımı biliyorum. Cevabına gelecek olursam hangi Instagram hesapları ben bakmıştım ama güvenilir olan veya olmayan Instagram hesaplarını bilmiyorum.

Zamanında bir oyun için Discord sunucum vardı. Steam, Discord Sunucu Listeleri gibi sitelerde reklam yapıyordum o şekilde üst sıralara çıkıyordu.

Maalesef, ben yapıyorum ama olmuyor bir türlü.

Oyunu oynarken insanlara ulaşmayı dene :D.

Ya cevap vermiyorlar ya da 2-3 maç attıktan sonra bir daha yazmıyorlar.

Yaptığın sunucuda şu mantığı düşün 'beni böyle bir sunucuya davet etseler katılır mıydım ?'.Ayrıca sunucuda aktiflik çok önemli. Sunucuya katılan birinin herhangi bir oyun için adam aradığında adama geri dönüş yapılması lazım. Aksi taktirde orada kalmasının bir manası olmaz çünkü. Yetkileri falan düzenlemen, bot eklemen lazım. Uzun zamandır tanıdığın, oynadığın biri varsa kaliteli yetkiler ver. Sunucuda ki insanlar en çok davet atan kişi oluyor genellikle.

Yaptığın sunucuda şu mantığı düşün 'beni böyle bir sunucuya davet etseler katılır mıydım ?'.Ayrıca sunucuda aktiflik çok önemli. Sunucuya katılan birinin herhangi bir oyun için adam aradığında adama geri dönüş yapılması lazım. Aksi taktirde orada kalmasının bir manası olmaz çünkü. Yetkileri falan düzenlemen, bot eklemen lazım. Uzun zamandır tanıdığın, oynadığın biri varsa kaliteli yetkiler ver. Sunucuda ki insanlar en çok davet atan kişi oluyor genellikle.

Evet birkaç arkadaşım var yetkilerine verdim botları ekledim bütün ayarlamaları yaptım sadece insan çekme kısmı kaldı gelen kişiler sohbet kısmına yazdıklarında elimden gelebiliceği kadar cevaplıyorum ama her zaman bilgisayarımın başına değilim bu yüzden diğer arkadaşlarım kalıyor onlarda benim kadar sunucuya değer göstermiyorlar büyütebilmek için bütün arkadaşlarıma attım fakat olmadı Max 3-5 kişi çekebildim. Bir arkadaş top. GG sitesinden reklam yapabilirsin demişti yapmaya çalıştığımda iste 500 error hatasını aldım 3-4 kere denedim ama nafile bari burada çare bulurum diye düşünmüştüm umarım işime yarayan bir yorum gelir. Teşekkürler bu arada yorumun için dediklerini tekrardan yapacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı