Discord ses gitmiyor

Shapeshifter1945

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
3D Modelleme, Sanal Mimarlık.
Arkadaşlar selam, yardım gerekli. Mikrofonum 1 hafta önceye kadar tıkırında çalışıyordu "hâlâ çalışıyor" ancak bu hafta karşıda ki kişiye sesim gitmemeye başladı. Discord üzerinden test edince kendi sesimi rahatça duyabiliyorum ama karşı taraf duyamıyor. Sesim gidiyor olarak görünüyor ama karşı taraf duymuyor. Nasıl düzeltebilirim?

Karşı taraf sesinizi kapatmış olabilir mi?

Başka birisiyle konuşun. Sorun arkadaşınızda gibi.

5 kişide denedim, hiçbirine ses gitmedi. Sonuncusu ile konuşurken de ilk başlarda sorun oldu sonra bir anda gitmeye başladı. Mikrofonda herhangi bir sorun yok, çünkü telefon üzerinden de aynı problemi yaşıyorum.

Hayır açık, herhangi bir engel durumu da yok.

1699192903102.png

Herkeste aynıysa sorun sizde kaynaklıdır.
Silyükle falan deneyin.

5 kişide denedim, hiçbirine ses gitmedi. Sonuncusu ile konuşurken de ilk başlarda sorun oldu sonra bir anda gitmeye başladı. Mikrofonda herhangi bir sorun yok, çünkü telefon üzerinden de aynı problemi yaşıyorum.

Benzeri bana da oluyor du sebebi ise gürültü engelleme yüzündenmiş, gürültü engellemeyi açınca sesim bir 30sn oluyor sonra yok oluyordu üstüne karşı tarafın sesini de duymuyordum kapattım halloldu 😙

Arkadaşlar selam, yardım gerekli. Mikrofonum 1 hafta önceye kadar tıkırında çalışıyordu "hâlâ çalışıyor" ancak bu hafta karşıda ki kişiye sesim gitmemeye başladı. Discord üzerinden test edince kendi sesimi rahatça duyabiliyorum ama karşı taraf duyamıyor. Sesim gidiyor olarak görünüyor ama karşı taraf duymuyor. Nasıl düzeltebilirim?

Discord kısmında giriş aygıtı ve çıkış aygıtı kendinize göremi ayarlı.

Galiba DC çoğu ses çıkış aygıtını değiştirmiş, arkadaş defult yapınca sesim gitmeye başladı, herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı