AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #1 Lütfen bir türlü çözemedim. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 21 Eylül 2020 #2 Sesinizin karşı tarafa gitmesi gerekmiyor mu zaten? Artı 0 Eksi
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 21 Eylül 2020 #3 Allah allah. Bu işte bir terslik var. En iyisi antivirüs taraması yapın. Artı 0 Eksi
KS KS AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #4 furkanbgbr dedi: Sesinizin karşı tarafa gitmesi gerekmiyor mu zaten? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğimi anladın. Problemime çözümün yoksa kirletme lütfen. Artı 0 Eksi
furkanbgbr dedi: Sesinizin karşı tarafa gitmesi gerekmiyor mu zaten? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğimi anladın. Problemime çözümün yoksa kirletme lütfen.
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #5 Ses aktiftir. Bas konus yaparak cozebilirsin ve istedigin zaman ses karsiya gider. Artı 0 Eksi
KS KS AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #6 Arkadaşlar sizden insan gibi yardım istedim dalga geçer gibi konuşmayın lütfen. Bilgisayarın sesi karşı tarafa gidiyor,oldu mu ? osmannr dedi: Ses aktiftir. Bas konus yaparak cozebilirsin ve istedigin zaman ses karsiya gider. Genişletmek için tıkla... Bas konuş kullanamam çünkü oyun oynarken zor oluyor. Teşekkürler önerin için. En azından dalga geçmedin. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar sizden insan gibi yardım istedim dalga geçer gibi konuşmayın lütfen. Bilgisayarın sesi karşı tarafa gidiyor,oldu mu ? osmannr dedi: Ses aktiftir. Bas konus yaparak cozebilirsin ve istedigin zaman ses karsiya gider. Genişletmek için tıkla... Bas konuş kullanamam çünkü oyun oynarken zor oluyor. Teşekkürler önerin için. En azından dalga geçmedin.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 21 Eylül 2020 #7 AslanOnbir dedi: Ne demek istediğimi anladın. Problemime çözümün yoksa kirletme lütfen. Genişletmek için tıkla... Dostum sesin normal olarak karşıya gitmesi lazım değil mi? Gitmesini istemiyorsan ya bas konuş yapacaksın ya da mikrofonunu muteleyeceksin. Bu kadar basit. Artı 0 Eksi
AslanOnbir dedi: Ne demek istediğimi anladın. Problemime çözümün yoksa kirletme lütfen. Genişletmek için tıkla... Dostum sesin normal olarak karşıya gitmesi lazım değil mi? Gitmesini istemiyorsan ya bas konuş yapacaksın ya da mikrofonunu muteleyeceksin. Bu kadar basit.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 21 Eylül 2020 #8 AslanOnbir dedi: Lütfen bir türlü çözemedim. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlamadım gitmiyor mu demeye çalışıyorsunuz gerçekten sesinizin karşı tarafa gitmesi gerekmiyor mu? Artı 0 Eksi
AslanOnbir dedi: Lütfen bir türlü çözemedim. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlamadım gitmiyor mu demeye çalışıyorsunuz gerçekten sesinizin karşı tarafa gitmesi gerekmiyor mu?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #9 Çıkış ve giriş aygıtlarını ayarlamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #10 Mikrofun ya dandik ya da sesleri cok iyi aliyor. Basi dusurerek dene. Artı 0 Eksi