Discord ses karşıya gitmiyor

Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese selam. Discord'da arkadaşlarımla konuşurken sesim onlara gitmiyor ama konuşurken profilimin çevresi yeşil oluyor. Fakat kendim Discord'da ses testi yaptığımda sesim bana geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Discord'un tüm dosyalarıyla beraber sildim yükledim olmadı.

Herkese selam. Discord'da arkadaşlarımla konuşurken sesim onlara gitmiyor ama konuşurken profilimin çevresi yeşil oluyor. Fakat kendim Discord'da ses testi yaptığımda sesim bana geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Discord'un tüm dosyalarıyla beraber sildim yükledim olmadı.

Gidecek kiside sıkıntı vardır senin sesini falan kısma yerinden kapamıstır.

Arkadaşınız sizi mutelemiş olup unutmuş olabilir, sizi trollüyor olabilir vs. eğer profil fotoğrafınız yeşil yanıyorsa aklıma bir şey gelmedi. Belki mikrofon sesiniz çok düşükte kalmıştır.

Bir DC sunucusuna girip sa de onlar cevap verirse sıkıntı yoktur.

Gidecek kiside sıkıntı vardır senin sesini falan kısma yerinden kapamıstır.

5 kişide denedim kimsede gitmiyordu.

Arkadaşınız sizi mutelemiş olup unutmuş olabilir, sizi trollüyor olabilir vs. eğer profil fotoğrafınız yeşil yanıyorsa aklıma bir şey gelmedi. Belki mikrofon sesiniz çok düşükte kalmıştır.

Herhangi bir troll durumu yok.

Giriş sesi seviyesini kontrol edin.

1658604202437.png

Ayarlar bu şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı