Discord Ses Kesilmesi

Aynı sorun mobil uygulamada da var. Arkadaşlarımla akşam konuşuyorum Discord ile telefondan, bazen onların sesi kesiliyor bazen de benim sesim. Benim internetimde bir sorun yok yine de sesin kesilmesi sorununu yaşıyorum. Arkadaşım TTNet kullandığı için daha çok sorun yaşıyor.

Hatta dün ya da evvelki akşam yaklaşık 10 dakika birbirimize ses bağlantısı kurmaya çalıştık. Bu gidişle kendi konuşma programımızı yazacağız. Umarım bir güncelleme gelir her platform için. Bana göre sorun programda.

Anakartın ses jackında bir sıkıntı olabilir mi? Harici bir usb ses kartı alıp (10-15 tl) deneyebilirsin. Bu tarz ucuz ürünler iş görebilir. 7.1 Ses Kartı Sound Efektli Usb 2.0 Çevirici Dönüştürücü Bw2435 - n11.com
ses kartı ile denedim yine aynı şey oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun hala devam ediyor Discord bu gidişle Skype'ı sorunlu olma açısından geçecek. Bazen konuşmaya biri girdiği zaman kulan eriten bir cızırdama sesi geliyor 3 saniyeliğine ve başka hiç bir şey duyamıyorum. Sonra biri sesimi duyabiliyor ama biri duyamıyor. Ses ayarlarını sıfırlamam gerekiyor her seferinde. Bazen mikrofonumdan çok ses alıyor bazen çok az.

Benim sorunum şu discordda bir kanala bağlandığımda google,oyun sesleri bi yükselip bir atıyor girmiyorum kanala sesler normal şekilde geliyor anlamadım yardımcı olursan sevinirim bi yükselip bi iniyor ses kulaklığın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı