Çözüldü Discord ses paneline ses eklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bu arada şimdi kontrol ettim. Discord maksimum 5 saniye uzunluğunda ses yüklemeye izin veriyor. Sesi ekledikten sonra 5 saniye olacak şekilde kırparsanız yükle aktif olacaktır büyük ihtimalle.
Sorunun seste mi yoksa Discord'da mı olduğunu anlamak kaynaklı başka ses yüklemeyi denediniz mi? Bütün seslerde mi yükle butonu aktif olmuyor yoksa sadece bir seste mi?
3 tane denedim hocam hiçbirinde olmuyor. Aklıma şu an şey geldi. Hali hazırda şu an ses kanalındayız. Herkesi çıkartıp öyle deneyeceğim bir de.

Bu arada şimdi kontrol ettim. Discord maksimum 5 saniye uzunluğunda ses yüklemeye izin veriyor. Sesi ekledikten sonra 5 saniye olacak şekilde kırparsanız yükle aktif olacaktır büyük ihtimalle.

Çözüm
Anladım hocam, benimki 5 saniyeden uzundu. Bir de öyle deneyeyim.

Anladım hocam, benimki 5 saniyeden uzundu. Bir de öyle deneyeyim.
Süreyi kısaltırken süre sarı gözüküyorsa yüklemeye izin vermiyor. Yeşil gözükmesi gerek.
1713817974626.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı