Discord ses sekmesi

Şimdilik gerek yok, ben sorununuzun kaynağını bildiğimi düşünüyorum fakat önce Linux Distronuzu öğrenmeliyim.
Eve geçeyim hemen bakacam

Hangi Linux distrosunu kullanıyorsunuz, ona göre yardımcı olmaya çalışacağım. Sorun Discord'da değil gibi gözüküyor.

Şu ayarı "standart" olarak ayarlar mısınız?

Kanka Linux kulanmıyorum ben Linux deyince aklım baska yere gitti Windows 10 kullanıyorum dediğin sekilde ayar yaptım sorun devam ediyor

Discord'da gürültü azaltma özelliği etkin mi?
etkin

Razer Synapse yüklü mü?

Hocam onu da şimdi indiriyorum.

Son düzenleme:
Kanka Linux kulanmıyorum ben Linux deyince aklım baska yere gitti Windows 10 kullanıyorum dediğin sekilde ayar yaptım sorun devam ediyor
Öyleyse çok daha iyi, yardımcı olabilirim. Üç sorundan kaynaklanabileceğini düşünüyorum. "Ayarlar > Ses > Diğer Ses Ayarları" kısmından mikrofon aygıtınızın özelliklerine bakar mısınız? "Bu aygıtı dinle" seçeneği aktif mi?
1682352594175.png

Tek giriş de oluyor (telefon için) PC için ek yapıyorum hem mik hem kulaklık etkin etmek için.
Sadece Discord'da mı yaşıyorsunuz bu problemi? Zahmet olmazsa Skype veya Hangouts ile bir arkadaşınızla konuşmayı deneyin, orada da bilgisayarınızın sesi duyuluyor mu?

Sorun farklı platformlarda yaşanmıyorsa büyük ihtimalle Discord'un ses hassasiyeti ayarları yanlıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı