Merhaba 1 2 haftadır yaşadığım bir sorun var sesli sohbetteyken tüm sesler 1 2 saniyeliğine kesiliyor, ekran paylaşımı izlerken aynı şekilde donuyor. Arkadaşlarımda böyle bir sıkıntı yok sadece bende oluyor. Discord harici ses kesilmesi vs olmuyor internetle alakalı da bağlantı kesilmesi gibi bir şey yok. Yardım edebilir misiniz?
Merhaba, problemi çözdünüz mü acaba? Bende aynı problemi yaşıyorum ve ne yaptıysam çözemedim. Ben problemin superonline dan kaynaklığını düşünmeye başladım. Aynı şekilde twitch yayınları da donuyor çünkü, internetimde herhangi bir hız problemi görünmemesine rağmen.
Merhaba, problemi çözdünüz mü acaba? Bende aynı problemi yaşıyorum ve ne yaptıysam çözemedim. Ben problemin superonline dan kaynaklığını düşünmeye başladım. Aynı şekilde twitch yayınları da donuyor çünkü, internetimde herhangi bir hız problemi görünmemesine rağmen.
Bu testteki sayıları pek anlayamadım. 100e 25 fiber internet kullanıyorum discord üzerinden çok rahat yayın verebiliyorum indirme ve yükleme konusunda da problem yaşamıyorum.