Discord sesler ve yayın anlık gidiyor

zawi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 1 2 haftadır yaşadığım bir sorun var sesli sohbetteyken tüm sesler 1 2 saniyeliğine kesiliyor, ekran paylaşımı izlerken aynı şekilde donuyor. Arkadaşlarımda böyle bir sıkıntı yok sadece bende oluyor. Discord harici ses kesilmesi vs olmuyor internetle alakalı da bağlantı kesilmesi gibi bir şey yok. Yardım edebilir misiniz?

Merhaba, problemi çözdünüz mü acaba? Bende aynı problemi yaşıyorum ve ne yaptıysam çözemedim. Ben problemin superonline dan kaynaklığını düşünmeye başladım. Aynı şekilde twitch yayınları da donuyor çünkü, internetimde herhangi bir hız problemi görünmemesine rağmen.

Merhaba, problemi çözdünüz mü acaba? Bende aynı problemi yaşıyorum ve ne yaptıysam çözemedim. Ben problemin superonline dan kaynaklığını düşünmeye başladım. Aynı şekilde twitch yayınları da donuyor çünkü, internetimde herhangi bir hız problemi görünmemesine rağmen.
Hayır çözemedim maalesef ve bende superonline kullanıyorum.

İkiniz de waveform üzerinden Bufferbloat testi yapıp, test sonuçlarınızı atın lütfen.

Tamamen internet hızınla alakalı bir problem.
320kb/s upload değerinde bir voice channel'da ses kesilmesi- yayın kesilmesi çok çok doğal.
Bu testteki sayıları pek anlayamadım. 100e 25 fiber internet kullanıyorum discord üzerinden çok rahat yayın verebiliyorum indirme ve yükleme konusunda da problem yaşamıyorum.

Tekrar test yaptım sayılar bu şekilde

Çok çok kötü değerleriniz var. Modeminize itafen SQM ve QoS ayarlarına bakmanızı- araştırmanızı tavsiye ediyorum

Çok çok kötü değerleriniz var. Modeminize itafen SQM ve QoS ayarlarına bakmanızı- araştırmanızı tavsiye ediyorum
3 yıldır aynı modemi aynı sistemi aynı internet sağlayıcısını kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamamıştım modem arızası gibi bir şey olabilir mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı