Discord setup.exe hatası

Eternalist

Hectopat
Selamlar, önceden Discord kullanıyordum. Bilgisayarımı sıfırlamam gerekti sıfırladım. Discord setup exeyi açtım hiçbir şey açılmadı. Görev yöneticisinden baktım orada da açık değil. PC'yi kapatım yine denedim olmadı. Silip tekrar yükledim yine açılıyor sonra kapanıyor. Sonra bir şekilde (nasıl oldu hatırlamıyorum hata 2-3 hafta önce başladı bütün yöntemleri deneyip olmayınca üşenip saldım.) Setup exe hiç açılmamaya başladı. İnternette Discord'la ilgili dosyaları %appdata% ve buna benzer yerlerden silmem gerektiği söylendi bende bütün gizli dosyalar dahil bütün dosyalardan Discord ile ilgili her şeyi sildim ama hata devam ediyor. Bilgisayarı da sıfırlayamıyorum çünkü kalması gereken 80 GB'lık dosyalar var. Flashbellek falan da yok. Kaldım ortada. Her şeyi silmeme rağmen çakışma hatası nasıl veriyor anlamadım. 10 kere kontrol ettim. Discord ile alakalı hiçbir şey kalmadı PC'de.

1626864718682.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, önceden Discord kullanıyordum. Bilgisayarımı sıfırlamam gerekti sıfırladım. Discord setup exeyi açtım hiçbir şey açılmadı. Görev yöneticisinden baktım orada da açık değil. PC'yi kapatım yine denedim olmadı. Silip tekrar yükledim yine açılıyor sonra kapanıyor. Sonra bir şekilde (nasıl oldu hatırlamıyorum hata 2-3 hafta önce başladı bütün yöntemleri deneyip olmayınca üşenip saldım.) Setup exe hiç açılmamaya başladı. İnternette Discord'la ilgili dosyaları %appdata% ve buna benzer yerlerden silmem gerektiği söylendi bende bütün gizli dosyalar dahil bütün dosyalardan Discord ile ilgili her şeyi sildim ama hata devam ediyor. Bilgisayarı da sıfırlayamıyorum çünkü kalması gereken 80 GB'lık dosyalar var. Flashbellek falan da yok. Kaldım ortada. Her şeyi silmeme rağmen çakışma hatası nasıl veriyor anlamadım. 10 kere kontrol ettim. Discord ile alakalı hiçbir şey kalmadı PC'de.

Eki Görüntüle 1114187

Hocam, buna benzer bir hatayı Windows 7'de almıştım ve Windows Update'den gelen güncellemeleri yükledikten sonra düzeldi. Bir dener misiniz?

Hocam, buna benzer bir hatayı Windows 7'de almıştım ve Windows Update'den gelen güncellemeleri yükledikten sonra düzeldi. Bir dener misiniz?

En güncel sürümü kullanıyorum. İkide bir de Update'e bakıyorum ama gelmiyor Update.
Son olarak aşağıdaki yazılımı yüklemeyi deneyebilirsiniz. Çözülürse ya da çözülmezse belirtiniz.

1626883725427.png

Hocam bu zaten bilgisayarınızda yüklüymüş.
Discord'u başka bir bilgisayara kursanız onu USB yardımıyla kendinize taşısanız acaba öyle çözebilir miyiz diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

İmkanı yok dostum, aklına gelebilecek her yerden sildim, sadece Setup'ı duruyor. Diğer çözüm biraz zor hocam yapamam onu.

İmkanı yok dostum, aklına gelebilecek her yerden sildim, sadece Setup'ı duruyor. Diğer çözüm biraz zor hocam yapamam onu.

Zaten yüklü olan Discord değil net framework benim aklıma çözüm gelmiyor kendi bilgisayarımdada oluyordu Windows Update'i çalıştırın tarzı bir şey okumuştum ve Update'yi çalıştırdığımda sorun çözülmüştü şu an ne yaparsınız bir fikrim yok.

Zaten yüklü olan Discord değil net Framework benim aklıma çözüm gelmiyor kendi bilgisayarımdada oluyordu Windows Update'i çalıştırın tarzı bir şey okumuştum ve Update'yi çalıştırdığımda sorun çözülmüştü şu an ne yaparsınız bir fikrim yok.

Framework'ü silip tekrar kurmayı da denedim yine olmadı. Update'i de çalıştırdım yine olmadı. Tek çözüm sıfırlamak gibi duruyor. Çok kötü olacak ama yapmak zorundayım sanırım. Frameworkümde bir sıkıntı mı var anlamadım. Başka .exe'ler kuruluyor fakat Discord ve Razer Synapse de sıkıntı var anlamadım gitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı