Çözüldü Discord siyah ekranda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

717525

Centipat
1715256920752.png

Discord böyle siyah ekranda kaldı mobilden girebiliyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlk olarak çalıştır'a girin ve %appdata% yazın, ardından devam edin. Karşınıza çıkan klasörde "Discord" adında bir klasör bulunmalı. Büyük veya küçük harf fark etmez, bu klasörü tamamen silin ve Discord'u yeniden başlatın.
İlk olarak çalıştır'a girin ve %appdata% yazın, ardından devam edin. Karşınıza çıkan klasörde "Discord" adında bir klasör bulunmalı. Büyük veya küçük harf fark etmez, bu klasörü tamamen silin ve Discord'u yeniden başlatın.

Çözüm
Çalıştıra girip %appdata% yazıyoruz ve giriyoruz. Önümüze gelen klasör de "Discord" adında bir klasör olması gerekiyor. Baş harfi büyük veya küçük olabilir, fark etmez. O klasörü tamamen siliyoruz ve Discord'u açıyoruz.
Discord'u silmiş olacak, tekrardan indirmeden nasıl açacak? Yetersiz açıklama yapmayın lütfen.

Hocam kapatıp açtım oldu ama yine siyah ekrana atıyor.
O zaman Denetim Masasından Discord'u kaldırın (Discord'un kendi kaldırıcısı olduğu için neyi sileceğini kendisi biliyor) ve buradan tekrar yükleyin, ardından kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı