Discord da herhangi bir oyunu veya başka bir şeyi durum olarak göstersem sadece ismi yazıyor ve oynuyor diyor fotoğrafı falan yok asıl sorun da Spotify'ı da "Spotify dinliyor" yerine "Spotify oynuyor" gösteriyor bunun bir çözümü yok mu?
Eklemese dinlediği şarkıyı göremez. Anladığım kadarıyla dinlenen şarkı gözüküyor ama ‘ bu şarkı oynuyor ‘ şeklinde görüyor.Ayarlar > Bağlantılar > Spotify Hesabı Ekle
Bu şekilde hesabınızı eklediniz mi?
Eklemese dinlediği şarkıyı göremez. Anladığım kadarıyla dinlenen şarkı gözüküyor ama ‘ bu şarkı oynuyor ‘ şeklinde görüyor.
Arkadaş direkt "Spotify oynuyor" olarak demiyor mu yoksa ben mi yanlış anladım?Eklemese dinlediği şarkıyı göremez. Anladığım kadarıyla dinlenen şarkı gözüküyor ama ‘ bu şarkı oynuyor ‘ şeklinde görüyor.
Herkesin kafası karışık suan konu sahibi gelirse açıklığa kavuşur durum. Telefonu bilgisayarı parçaladı herhalde kayboldu adam.Arkadaş direkt "Spotify oynuyor" olarak demiyor mu yoksa ben mi yanlış anladım?
Hocam çok güldürdünüz şu an gülmemeliydim yaa.Herkesin kafası karışık suan konu sahibi gelirse açıklığa kavuşur durum. Telefonu bilgisayarı parçaladı herhalde kayboldu adam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.