Çözüldü Discord Spotify hesabı bağlantısını kesmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Türker K

Centipat
Yer
Ankara
Discord'da iki adet Spotify hesabım var. Biri aktif olarak kullandığım diğeri ise eski hesabım. Eski hesabımın bağlantısını kesmek istediğimde hiçbir yanıt vermiyor.(Arkadaşlar cevap yazmanıza gerek kalmadı düzeldi iyi günler )

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Sağlıklı günler dileriz.

Tabii aslında çok bir şey yapmadım tam olarak profili düzenlemek için sol alt kısımda bulunan ayarlar kısmına giriyoruz ekte de bulunuyor nereye gireceğimiz.

Daha sonra gelen kategorilerden 'bağlantılar' bölümüne giriyoruz yine ekte bulunuyor hangisine gireceğimiz

Daha sonra bağlantılar kısmında eski hesabımız çarpıya basınca gitmiyordu bildiğiniz gibi sorunumuz da buydu ekte bulunan özelliği kapatıyoruz ve çık gir yapıyoruz hesap aktif oluyor

(Uyarı: Hesap yine bağlantılar bölümünde gözükecektir ama ana hesabımızın hemen yanında bulunan 'profilde görüntüle' ve 'durumunu Spotify olarak göster' özelliğini açıyoruz yine aynı şekilde gir çık yapın ve deneme amaçlı Spotify'dan bir şarkı açın profilinize tıklayark gözüküp gözükmediğini kontrol edin eğer gözüküyorsa iş tamamdır)

Ben bu şekilde çözdüm dostlar umarım yardımcı olur ama tam emin değilim yani sizde işe yaramayabilir yine de deneyin bir şey kaybetmezsiniz

İyi sosyaller iyi günler!
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Sağlıklı günler dileriz.

Tabii aslında çok bir şey yapmadım tam olarak profili düzenlemek için sol alt kısımda bulunan ayarlar kısmına giriyoruz ekte de bulunuyor nereye gireceğimiz.

Daha sonra gelen kategorilerden 'bağlantılar' bölümüne giriyoruz yine ekte bulunuyor hangisine gireceğimiz

Daha sonra bağlantılar kısmında eski hesabımız çarpıya basınca gitmiyordu bildiğiniz gibi sorunumuz da buydu ekte bulunan özelliği kapatıyoruz ve çık gir yapıyoruz hesap aktif oluyor

(Uyarı: Hesap yine bağlantılar bölümünde gözükecektir ama ana hesabımızın hemen yanında bulunan 'profilde görüntüle' ve 'durumunu Spotify olarak göster' özelliğini açıyoruz yine aynı şekilde gir çık yapın ve deneme amaçlı Spotify'dan bir şarkı açın profilinize tıklayark gözüküp gözükmediğini kontrol edin eğer gözüküyorsa iş tamamdır)

Ben bu şekilde çözdüm dostlar umarım yardımcı olur ama tam emin değilim yani sizde işe yaramayabilir yine de deneyin bir şey kaybetmezsiniz

İyi sosyaller iyi günler!

Dosya Ekleri

• dc1.PNG
    4 KB · Görüntüleme: 91
  • dc2.PNG
    4,5 KB · Görüntüleme: 99
  • dc3.PNG
    3,2 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…