Emircandrn Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Merhaba, Discord starting ekraninda kalıyor. Sildim yükledim çözülemüyor. Appdata sildim yine aynı. Başlangıç uygulaması olarak başlattım kapatıp açtım yine aynı. Yardım eder misiniz? İnternete bağlıyım ve tarayıcıdan girebiliyorum. Dosya Ekleri FB_IMG_1678103996937.jpg 27,5 KB · Görüntüleme: 116
Merhaba, Discord starting ekraninda kalıyor. Sildim yükledim çözülemüyor. Appdata sildim yine aynı. Başlangıç uygulaması olarak başlattım kapatıp açtım yine aynı. Yardım eder misiniz? İnternete bağlıyım ve tarayıcıdan girebiliyorum.
Çözüm Emircandrn 6 Mart 2023 Yrise dedi: Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Discord ptb yükle düzeliyor. Ama ilk önce normal Discord'u sil.
Yrise dedi: Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Discord ptb yükle düzeliyor. Ama ilk önce normal Discord'u sil.
Yrise Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 86 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 4060 8GB Laptop Gpu (75W) İşlemci: AMD Ryzen 5 7535HS RAM: 32 GB DDR5 4800 Mhz SSD: 512 GB M2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2023 #2 Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Emircandrn Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #3 Yrise dedi: Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Discord ptb yükle düzeliyor. Ama ilk önce normal Discord'u sil. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Yrise dedi: Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Discord ptb yükle düzeliyor. Ama ilk önce normal Discord'u sil.