B babanizimyogi Picopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 Discord için 2 takviyeli Nitro aldım. Takviyeleri arkadaş sunucumuza bastım. Nitro, 2 Mayıs'ta bitiyor. Sunucuya bastığım takviye de 2 Mayıs'ta gidecek mi?
Discord için 2 takviyeli Nitro aldım. Takviyeleri arkadaş sunucumuza bastım. Nitro, 2 Mayıs'ta bitiyor. Sunucuya bastığım takviye de 2 Mayıs'ta gidecek mi?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 12.959 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 3 Nisan 2021 #2 Hayır, kalıcı değil. Günü geldiğinde veya Nitro bittiğinde takviye de gidiyor. Sunucuda başka takviye yoksa da yenilenebilmesi için 3 gün ek süre veriyor. Artı 2 Eksi
Hayır, kalıcı değil. Günü geldiğinde veya Nitro bittiğinde takviye de gidiyor. Sunucuda başka takviye yoksa da yenilenebilmesi için 3 gün ek süre veriyor.
A Arelxd Picopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 199 Makaleler 1 3 Nisan 2021 #3 Hayır, Utku'nun da dediği gibi Nitro süren bittikten sonra yenilenmesi adına 3 gün süre veriliyor. Artı 0 Eksi
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2021 #4 babanizimyogi dedi: Discord için 2 takviyeli Nitro aldım. Takviyeleri arkadaş sunucumuza bastım. Nitro, 2 Mayıs'ta bitiyor. Sunucuya bastığım takviye de 2 Mayıs'ta gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet, bir süre sonra sunucunuz seviye kaybediyor. Size uyarı geliyor ve yenileme için süre veriyor. Artı 0 Eksi
babanizimyogi dedi: Discord için 2 takviyeli Nitro aldım. Takviyeleri arkadaş sunucumuza bastım. Nitro, 2 Mayıs'ta bitiyor. Sunucuya bastığım takviye de 2 Mayıs'ta gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet, bir süre sonra sunucunuz seviye kaybediyor. Size uyarı geliyor ve yenileme için süre veriyor.