Merhabalar, sunucuma takviye yapmak istiyorum fakat sunucuya basılan takviye bir tane takviye süreli mi, yoksa sınırsız mı? Bunun hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Takviye yapan kişi takviyeyi sürekli olarak sizin sunucuda tutarsa (bir sunucuya takviye yaptıktan 1 hafta sonra takviyeyi başka bir sunucuya aktarabiliyorsunuz) Nitro üyeliği bitene kadar takviye sunucuda olur.Merhabalar, sunucuma takviye yapmak istiyorum fakat sunucuya basılan takviye bir tane takviye süreli mi, yoksa sınırsız mı? Bunun hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Yaptığınız takviyeyi 1 hafta içinde başka bir sunucuya taşıyabilirsiniz. Takviyeniz varken sunucudan çıkarsanız 1 hafta sonra takviyeniz boşa düşer. Tabii ki bu takviyeli nitro için geçerli. Düz takviye alırsanız 1 ay süresi var. 1 ay sonra discord envanterinizden silinir. Sunucuya özel bastığınız boost benim bildiğim kadarı ile başka sunucuya aktarılmıyor.Merhabalar, sunucuma takviye yapmak istiyorum fakat sunucuya basılan takviye bir tane takviye süreli mi, yoksa sınırsız mı? Bunun hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
yani sürekli nitrom olursa bastığım nitro o sunucudan eksilmez dimi?Takviye yapan üyenin, Nitro üyeliği biter ise onun yaptığı takviyeler toplam sunucu takviyesinden eksilir.
Evet.Yani sürekli nitrom olursa bastığım nitro o sunucudan eksilmez değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.