Discord sunucu takviyesi sınırsız mı?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sunucuma takviye yapmak istiyorum fakat sunucuya basılan takviye bir tane takviye süreli mi, yoksa sınırsız mı? Bunun hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Merhabalar, sunucuma takviye yapmak istiyorum fakat sunucuya basılan takviye bir tane takviye süreli mi, yoksa sınırsız mı? Bunun hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Takviye yapan üyenin, Nitro üyeliği biter ise onun yaptığı takviyeler toplam sunucu takviyesinden eksilir.

Merhaba, sunucu takviyeleri takviye basan hesaplar takviyeyi geri çekmedikçe devam etmektedir. İptal edildiği takdirde takviye silinir, her ay belirli bir ücret ödeyerek veya Nitro ile takviye basmanız gerekli.

Takviye yapan kişi takviyeyi sürekli olarak sizin sunucuda tutarsa (bir sunucuya takviye yaptıktan 1 hafta sonra takviyeyi başka bir sunucuya aktarabiliyorsunuz) Nitro üyeliği bitene kadar takviye sunucuda olur.

Yaptığınız takviyeyi 1 hafta içinde başka bir sunucuya taşıyabilirsiniz. Takviyeniz varken sunucudan çıkarsanız 1 hafta sonra takviyeniz boşa düşer. Tabii ki bu takviyeli nitro için geçerli. Düz takviye alırsanız 1 ay süresi var. 1 ay sonra discord envanterinizden silinir. Sunucuya özel bastığınız boost benim bildiğim kadarı ile başka sunucuya aktarılmıyor.

Şimdi şöyle Nitro klasik ise takviye yapamaz normal Nitro ise Boost'lu yapabilir genellikle 2 takviye olarak gelir sunucuya nitron bitene kadar takviye yapabilirsin bir sunucuya takviye yapınca başka sunucuya takviyeyi aktarman için 2 ila 5 gün arası bir random zaman var o zaman dolunca takviyeyi aktarabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı